![]() |
Re: masini UK sau aduc la comanda
din pacate e modelul mai nou de 307 cu clima nu cu a/c mai caut
|
7 Attachment(s)
Peugeot 307 2.0 hdi
* 3 doors * 2004 54 Registered * Black metallic * 1/2 leather upholstery * Alloy wheels * Air conditioning * Power steering * Climate control * On board computer * Radio stereo * Multi stack CD Player * Electric windows * Electric door mirrors * Remote central locking * Alarm * Service history * Plus many other extras Air Conditioning, Climate Control, Cruise Control, Power-assisted Steering (PAS), Power Locks, Power Windows, Tilt Steering Wheel Safety Features: Alarm, Anti-Lock Brakes (ABS), Driver Airbag, Electronic Stability Program (ESP), Immobiliser, Passenger Airbag, Rear seat belts 3500 euro adus la Cluj |
Pret la un S klass, model 2002-2003 ?diesel
|
ursuletz motor de 2.0 minim sau un mr2 1992 sau 1993 un pret daca se poate ms :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
daca iti dau eu masina care o vreau sa o aduci cat imi iei pe drum si partea ta?:-) este la 21 de mile de Londra :-)
|
700 euro adusa la cluj.Asta inseamna ca merg la 21 mile de londra unde zici tu, iau masina si ti-o aduc...nu am nici o treaba cu platitul masinii si altele de genul.Astea-s treburile tale.
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Quote:
S class, 2002, 4 Doors, Automatic, Saloon, Diesel, Metallic Silver, Full Service History, 1 Former keeper, Power assisted steering, Driver airbag, Passenger airbag, Side airbags, Adjustable steering |
4 Attachment(s)
Volvo S80, 2001, 2.4 benzina, automatic, usor lovita spate stanga, cum se vede si in fotografii, 2800 euro, pret negociabil.
|
Laurentiu...pentru 700 euro nu pot sa pun bani de la mine pentru platit masina acolo si sa o si aduc...Te vei convinge cat costa si sa vii cu ea pe roti...Avionul pana acolo...sau benzina-motorina , asigurare dupa care trebuie sa astepti zile intregi, cazare, taxa pentru bac, benzina-motorina pentru venit inapoi, autostrazi, zilele pierdute...vei vedea cum stau treburile.Sa imi spui cat te-a costat te rog...
|
Volvo S80 e la pret negociabil...depinde cat sunteti de interesati de el.
|
Quote:
|
S-a vandut vr6-ul ala crystian.Au fost altii mai rapizi.Mai caut...numai sa fii pe faza ... ca tarziu l-ai vazut...din cate imi amintesc mail-ul ti l-am trimis acum vreo 5 zile
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning