![]() |
ba da yo da nu vreau sa tin pc u meu deschis tot timpu asa ca sa aranjez cu tovarashu sa fac curat pe sv sa nu mnai fie nimeni si il pun pe domnu santos pe butuci :twisted: :twisted: vezi ca sv are cheating death :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
hai ma , maine la ora 12 .. toata lumea pe tuning.idle.ro ala ;)
|
Re:
Quote:
|
e 11 30 si nush cati or sa intre,
eu joc pe cstrike1.linkmania.ro:27016 .. ma gasiti acolo .. : / sau ... daca ne strangem mai multi de 6 .... sa facem 3 vs 3 sau ceva de genu ok daca nu , nu |
santose esti acu pe cs? si cu ce nick ! :D
|
Re:
Quote:
|
pei dai connect nume server
|
2 Attachment(s)
2 poze ptr tovarasu copilu ala de ma provoaca .. alexl ala ..
: / p.s: sunt satul de zmei ca tine ... ;) zei in ale cs`ului .. si habar n-au sa dezamorseze o bomba |
to??:) am intrat azi de mai multe ori pe sv da nu erai de gasit :))
cica ce vrei sa aarati cu scoru ala??ca esti tare :D din cate am observat sv ala nu avea cheating death ( nu am zis ca esti codat) si nu imi e frica de nici o provocare daca mi o iau asta e soarta da nu cred ( cand o sa mai am scoruri dinastea astronomice o sa fac poza ( de genu 40 cu 3 si dinatea ) |
\" Se putea ? \" :lol:
|
da :P a fost o reactie de moment , chiar mi-as fi dorit sa-i fac pe toti 10 :P
era o chestie , nu ?:P |
mai
mha asta jmecheru :peace: facem 1 vs 1 pe bani??
|
nu frate, imi cunosc limitele , si .. din principiu , nu joc cu ZEI :D ;)
|
Re:
Quote:
da??? cam vorbesti de sus cu toti te crezi cam superior si nu e bine :twisted: :evil: :twisted: ar fi bine sa te controlezi nu am uitat de provoccare :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning