![]() |
Iui ce varza e dacia . Jur ca in locu lui (proprietaru` daciei) mai bine nu puneam nimic . E varza si tipu` , garantat . Probabil ca e un \"nigga\" dinasta din romania :)
|
ba Stuey da' gasisi c sa pui... :) :) :)... Pune si u masina cu mai putine kitchuri dak tot pui... k la kt sunt d multe nu le gaseste nimeni pe toate...:)
|
ba vreau si io spoiler dala
si ce drek e aia de sub parbriz lipit cu ventuze? |
noul AUDI \"T RS\"
1 Attachment(s)
uitati una clasica
|
ce credeti ca e mai kitch la oltcitul de sus capacele sau insemnele audi de pe bot ( in special ala gigant de jos)?
|
Hahhaa , lasa-l ma ca e olimpic , merge la Athena :)
Hahahaha |
Avatar :lol: :lol: am pus si eu poza ai dupa ce am facut-o atunci :P ....nush pe unde e ....da oricum PENALA MASINA!
|
oare o fi quatro?
hmmmmmmmm |
ceva prototip.....capacele made targu europa...super \"\"audiiiiiiiiiiii\":looooooooool :D
|
:) :) :) e veki oltcitu'ala... dak nu ma insel au mai fost discutii pe seama lui... da asta e! merita! :)
La oltcitu' ala kiar k nu potzi sa-i numeri toate prostiile d le are p el... baiatu' a facut tuning p masina... kre-i problema? asta e stilul lui... si-a personalizat-o cum a vrut el... :) cu toate k mai bine nu si-o mai personaliza!!!!!! da' de! e plina lumea si d dintr-astea! Mai era o dacie p unu' din forumurile astea cu plasa peste faruri... deci! deja 2 semne d audi pe oltcit nu e mult! :) |
baietzi sa va povestesc de o masina care mi-a marcat copilaria....kitchioasa rau de tot....adica.....
siii..trauma mare ca zilele astea am vazut-o iar..din fericire numai in mers...sa nu lesin pe undeva... sa va dau detalii... pe lateral...5 colante cu o mana in \"V\" ..victorie cred...cu steag' americii pe ele...si doua randuri de dungi groase...pe poste de linie a masinii...mai groase de o palma in locul celorlate copturi.desene ti \"splat!\" pe luneta...3 randuri de ate cu steguletze care spanzula...plus gradina zoologica..si oua kinder pe antena..siii...gata ca mi se face iarasi rau.... oare va poteti imagina..nu mai zic cate atarnau pe oglinda....JENIBIIIL!!!! |
lool strengaritza! si in cr e o dacie super misto... (cine e din cr poate a vazut-o)... se keama Dacia 2001 (scrie mare d tot in spate)... imi pare rau k nu am prins-o in camera... da' knd o mai vad nu-mi mai scapa!!! oricum e penibila masina![/u]
|
Re:
Quote:
Si asta pentru ca Hondaru' face hit&run :boxing: , adica pune numa niste imposibilitati si pe urma nu mai da indicii cu saptamanile :chainsaw: |
miaduc aminte da dacia aia \"2001\" aia chiar merita sa fie aici. dar nam mai vazuto recent.
|
strengaritzo ai avut o copilarie chinuita.......daca asa amintiri ai
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning