![]() |
Re: FORD Ka
spunetzi-mi si mie daca la ford ka prezoanele de la roti ies din butuc, sau se infileteaza in butuc?
astept raspuns ! multzam' |
Cu rusine(ca proprietar) iti spun ca nu stiu sigur ca nu am dat decat odata o roate jos dar parca sunt prinse in butuc si roate vine fixate pe ele dupa care se aplica niste "piulite". Distanta e clasica ca la Ford 4x108.
|
BUna....Am si eu o intrebare, daca se poate?!
Intentionez sa-mi achizitionez un ford ka si as vrea sa stiu parerea unui posesor al acestei masini...e ok?......cat consuma ?.....ce anume ma sfatuiesti in calitate de proprietar al unui ford ka? Merci si astept raspunsul tau.... Cristina |
A mea e din 2001 si are 83 000 km la bord. In oras consuma 7-7.5 iar in afara orasului 5-5.5. Are un demaraj foarte fain iar viteza maxima ce se poate atinge pe bord este de 170-175 km/h, o caracteristica faina a motorului endura este ca are cuplu maxim destul de jos asemanator motarelor diesel. Sunt recunoscute ca fiind foarte fiabile, mai ales la motor+cutie, recomand sa gasesti un KA dupa 2000. Sa te uiti atenta la tabla sa nu aiba urme accidente, sa te uiti la motor (mai exact la tabla din fata motorului sa nu aiba urme de accidente) si la portbagaj sa ridici mocheta sa vezi daca are urma de sudura sau altele. Sa tragi bine de plastice sa nu fie in stare proasta, sa fii atenta la uzura volanului si a schimbatorului(o uzura prea mare denota multi km). Si nu in ultimul rand sa o duci la un mecanic priceput sa o studieze cu atentie. Iar de pret, daca e de prin 2000-2002 sa nu dai mai mult de 5800 euro maxim si cauta sa aiba aer conditionat, servodirectie etc. Bafta!
|
pe cine intereseaza un ford ka din dec 2002 51000 de km full sa ma caute pe mess florrin05 masina impecabila si la un pret f bun
|
Merci mult................
Sincer, imi place foarte mult masina si cred ca mi se potriveste...Am auzit insa unele lucruri care m-au pus pe ganduri........... Si anume, piesele se gasesc foarte greu si mai mult decat atat sunt si foarte scumpe...............Am o alta intrebare....Este o masina scumpa in ceea ce priveste intretinerea ei? |
Nu sunt nici foarte scumpe piesele si nici nu se gasesc greu. Mergi la orice magazin de piese auto straine si fie au pe stoc fie iti aduc in cateva ore ce piesa vrei. Ideea e sa nu calci pe la dealerul Ford, trebuie sa te orientezi spre un service pentru masini straine cu preturi decente. Eu in 4000 km de cand o am nu am schimbat nimic(Decat uleiul cand am luat-o). E posibil ca unele piese mai importante sa fie mai scumpe dar asa e la orice masina.
|
nu sunt f scumpe piesele ideea care e ca te tin f mult si masina daca este aproape noua nu ai probleme deloc decat cand trebuie sa schimbi consumabilele ulei,filtre,etc dar astea la gasesti oriunde si la preturi ok!daca te intereseaza masina ne intalnim si iti arat cum merge cum arata. Eu stau in bucuresti in sect 4 dami un email pe [email protected] si stabilim o data pt un test.
|
1 Attachment(s)
uite o poza cu masina.Sa-mi spui daca-ti place.
|
E super masina.....Ti-am trimis un mail, nu stiu daca l-ai primit......as vrea sa ne intalnim sa o vad.....Vb pe mail si stabilim..........
Mai am o intrebare insa pt voi, baieti...............Asigurarea casco se face la ce valoare a masinii?...Valoarea reala?..... pt ca eu vreau sa iau una second hand..... |
Depinde de anul de fabricatie si de dotari. Daca e de prin 200-2002 ti-o evalueaza cam pe la 6000 euro. Cam 300-400 euro pe an CASCO, depinde de compania de asigurari.
|
nu am primit nici un mail dar ma poti suna la 0742212328 daca vrei sa ne intalnim so vezi.sau scriemi pe mess id meu este florrin05 .
|
Ok....cand am timp si pot sa stabilesc o intalnire, te sun....
|
ok cand te hotarasti vb si ne intalnim
|
5 Attachment(s)
Daca Va Place Masina Din Imagine Sunati-ma La 0742212328.este In Stare Impecabila Tehnic Si Estetic.dotata Cu Aer Conditionat,4 Airbaguri,cd Player,servodirectie,geamurii Electrice,inchidere Centralizata,faruri Electrice,deschidere Portbagaj Electric,reglaj Scaune Pe Inaltime,degivrare Parbriz,oglinzi Incalzite,inmatriculata Ro Cu Rar Valabil 11.04.2008,proprietar.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning