![]() |
Re: > Discutii - E46 Club <
Quote:
eu si probabil multi de aici nu cred ca ar vrea sa aibe probleme cu politia :)..in baneasa e plin de politie :) acolo este PADURE FRATE...E MAAAAAAAARE RAU PADUREA:)..SI POLITIA SA NE IA DE P........CA NU APARE PE ACOLO uite aici locatia https://photos4.hi5.com/0074/090/227/tUQYRC090227-02.jpg |
Quote:
Scuze pentru ''marea greseala'' , masina are doar DSC , eram atent la tv , ma si uitam la un film si am scris nu greseala si ASC ....nu'mi dati in cap pentru asa ceva |
mie personal imi trebuie un anumit asfalt sa ma intorc cu ea...cum era la capatu ala de autobuz...nu cum era la vulcani acolo..
asa ca daca in padure acolo e beton dinala eu stau pe bara. zi cu alea cand sunt gata . |
Am masurat, 18x4 sau 18x5 dimensiuni sunt super ok...
Bine ai venit in club alex, oricum te-as fi anuntat telefonic... cand totul era stabili :)... |
Quote:
ma rog...eu ziceam la acea locatie...ca este riscul mai mic:) ma refer la politia romana :)....dar daca voi vreti asa fie :) nici o problema:D problema este ca nu avem fotograf:)...pitik pleaca la craiova :) |
Frate, ne intalnim ca sa facem cercuri? sau ne intalnim, ca sa ne cunoastem mai bine, poze chestii alea alea...
|
Eu am mai zis ..... si se pare ca impartasim aceeasi opinie, ne strangem sa ne vedem care ce si cum, o vorba, o atentie, o maslina, apoi daca adrenalina cuprinde pe unul sau pe altul, o a2a locatie pentru acest scop ar fi ideala.
|
Pentru poze am si eu camera...si vin si cu o camera de filmat ca sa fie totul ok.
Pana la urma cati suntem?:D |
3 Attachment(s)
Salut baieti ma bag si eu cu al meu Bavarez E46 :D:D:lol::lol:8)
|
pana la urma :)...unde are loc intalnire la ce ora :)....
ca sa stim si noi:)..unde ne intalnim :) ??? |
pai maine in jurul orelor 2 3 4 , locatia o stabilim impreuna in seara asta si vedem si cine vine..
asa ca dati-va cu parerea despre unde sa ne intalnim si ce sa facem,unde sa mergem etc.. |
1 Attachment(s)
Quote:
oricum imi place;) ai avut dreptate:)...pai lipseste RRM :(... aiurea:) oricum intalnirea se va tine:) eu propun baneasa shoping city --- baneasa mall :D:)..in parcare:)...ora 3 chiar 3 jum :) si dupa vedem ce si cum |
Quote:
|
seriozitate maxina...
doar gelu si rbu au fost prezenti...restu :-D... "adevarati" pasionati :) |
Quote:
asa ca nu mai vorbiti aiurea:) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning