![]() |
ale mele aveau bataie amortizoarele, adica pe denivelari mici la viteza mica se auzeau niste zgamote urate!!! sau eventual sa o pui pe un test de amortizoare dar ele de obicei sunt inca bune, numai ca apar batai la ele!!
si yo astept pret pt fk, puteau sa-mi dea pt nubira 1 dar nu stiu daca au aceeasi suspensie!! |
Da, frumoasa.Era si cazul sa o pui si tu pe net ca ai inceput sa bagi bani in ea.Asteptam sa vedem in continuare evolutia masinii. Si eu sunt de parere ca ar trebui sa o mai lasi putin ca e prea inalta. Poate reusesti sa iti gasesti arcuri la FK :D :D :D
|
parerea mea : pune un kit destul de agresiv , lat si jos , si lasa eleronu' ca arata mai bine fara :wink:
|
parerea mea : pune un kit destul de agresiv , lat si jos , niste suspensii bune , mai joasa , si lasa eleronu' ca arata mai bine fara :wink:
|
deja mi-am comandat!
sunt 6mil arcurile, coboara spatele cu 40mm si fatza cu 35mm |
Misto, de unde le-ai luat la 6 mil ? Eu Eibach n-am gasit in RO decat in jurul a 300 Euro (ce banditi - afara le gasesti pana in 200 USD) .
Vream poze - vreau sa vad masina cum arata cu noile arcuri. Si sa ne impartasesti impresii. |
Si yo abia astept!
Sa vedem cand vin, cand le montez cu siguranta le pun pozele! |
Re: O nubira2!!!
Quote:
Da-mi id de mess sau tel ceva! |
nubira nu prea e masina de tunat nu prea vezi pe strazi nubira tunata ...da oricum spor la treaba
|
Quote:
|
Salut. De unde ti-ai luat jantele ?
|
frate ce ai pus sub masina neoane sau tuburi cu leduri din alea cu 7 culori........cat te-a costat si de unde le-ai luat? bafta in continuare
|
Quote:
|
salut cu cat ai luat jantele si de unde ??? si apropo bafta in continuare pt. masina k este cea mai tare nubira 2 din craiova (in fiecare dimineatza o vad) si stii cumva daca wagon are frane pe disc pe spate sau daca potzi sa itzi pui optional . bye .peace
|
Franele pe disc sunt optionale, vin pe echiparea CDX
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning