![]() |
Re: AUDI TT
Last Activity: Today 00:21 ..de "dincolo" :) doar in citire probabil.
|
mai bine si pe alt forum ;)
|
Este chiar atat de important pe ce forum alege omul sa isi prezinte masina?
Pana la urma scopul e ca si altii sa vada si sa invete cate ceva din asta. Kassel ceva planuri de viitor??? Melci la motor? :D |
foarte frumoasa masina ...
|
foarte misto masina,mai ales culoarea!:X bravo!
|
Quote:
|
:))))))))) nu nu...era..daca iti las cartea de vizita, ma suni sa ne vedem/sa iesim sa-ti dau pozele? :)))
sau da-mi id tau de mess, ca sa iti dau pozele...eventual sa te gasesc pe hi5 si sa-ti las comm-uri :)))) |
Bai va plictisiti???!!! :D
|
nu stii tu mah, ca nu ai stat la tuning days ca noi...si unde am stat noi :P. asta era metoda de agatat...nspe mii de poze si dupa aia...POOC>
deci nu ne plictisim nici aici, si cu siguranta nici atunci nu ne-am plictisit. dar gata cu OT. |
App foarte frumoasa masinutza ;) dar pls spunemi si mie cat consuma motorasu acela ?
Cutie DSG ... e clar ....rupi tot . Imi place masina asta foarte mult m-ar tenta sa cumpar una la 18 ani zi de zi fac cate o cursa cu un tt in test drive unlimited:)) Ai grija de ea sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente ;) |
16-17 l % in oras si 10-11 l % afara un consum estimativ, depinde de cum te dai la el :D
|
sall kassel am si eu o intrebare daca mai putea ajuta de unde sa iau si eu o grila de audi tt cum ai tu este f frumos acest model ms mult
|
Faci comanda la Audi de grila model TT 3.2 sau de pe ebay
|
Modificari la motor are?
|
Nu. e stock
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning