Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Proiect de design: conceptul Lamborghini Insecta (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/113374-proiect-design-conceptul-lamborghini-insecta.html)

adrian_tl30 10-03-09 15:08

Re: Proiect de design: conceptul Lamborghini Insecta

place, place :> ... mai ales ca e creat de un roman :) ...

Hondarul 10-03-09 15:09

Re: Lamborghini Insecta

Extraordinara... Cand ai zice ca nu mai are lumea imaginatie, iata ca se poate. Cred ca va intra in serie masina, arata excelent dar pare si fezabila pe piata.

cannonball 10-03-09 15:18

nice concept :D.......m-am documentat ptn despre designerul nostru si se pare k mai are cateva proiecte interesante , cum ar fi alfa pheonix sau peugeot espece.....si ink odata romanii arata ce pot ( mai ales italieniilor :twisted:)

Cr0c0 F 10-03-09 15:40

Quote:

Originally Posted by serady (Post 2134735)
bravo romane esti tare fa un concept si pt viitorul logan cu 2 usi.....

nu vrea ma,nu te gandesti?cum ar fi ca un logan sa exlipseze lamborghiniu..iti dai seama ca nu vor nici astia de la dacia.ntz ntz..

Prestige 10-03-09 17:01

Re: Lamborghini Insecta

Quote:

Originally Posted by getedoi (Post 2135285)
superba. dar sunt eu singurul care vede un p4/5 renascut in asta?

Nu vroiam sa fac comparatii cu modele existente ca de...e roman...dar daca mi-ai ridicat mingea la fileu...let's see what we can do ...Nu e doar influenta p4/5 ci mai degraba a folosit cateva elemente de design caracteristice lui Jason Castriota (design-prodigy pe care cred ca-l sti.... Maserati GranTurismo, Maserati Birdcage 75th, Ferrari 599 GTB Fiorano, Ferrari P4/5, Ferrari 612 Kappa ....) si totusi mie imi pare cat se poate de original....cat despre
Quote:

Corcitura de linii intre Gallardo, Enzo si Veyron
....Ai mare dreptate....si mai copiaza si stilul ala cu rotile "rotunde" de la Nicolas Joseph Cugnot si faza cu geamurile electrice de la Packard Custom Super 180....
Later edit
Quote:

Extraordinara... Cand ai zice ca nu mai are lumea imaginatie, iata ca se poate. Cred ca va intra in serie masina, arata excelent dar pare si fezabila pe piata.
Hondare daca stai sa vezi ce bijuterii ies din mainile acestor 3D masters te-ai minuna sa afli cat de putine astfel de proiecte cu tot cu acordul si sustinerea fabricantilor prind forma fizica....ce sa mai vorbim de proiectele individuale ca acesta.....aproape zero sanse....

clausweb 10-03-09 17:16

Parca ar fi o masina din viitor!!!

Claw166 10-03-09 17:22

fain :) n`am ce zice . Felicitari designerului ! :)

R0b3r71n0 10-03-09 18:05

Pana unde au putut ajunge Romanii ... Insect este spectaculos ... Felicitari Iulian Bumbu ..

david_makaidj 10-03-09 18:14

masina EMO intotdeauna suparat

slayersland 10-03-09 18:50

Masina cliseu, sunt cu miile pe net de-astea...mie nu prea imi place... e ...una dintre mile de concepte 3d, nu dintre cele foarte reusite, si in niciun caz buna de inspiratie ptr vreun produs.

Mate90 10-03-09 19:07

interesant,nu as zice foarte reusit,dar e ok(frustratii ma pot ataca zicandu-mi sa fac si eu ce a facut el) dar sa o luma logic.Fiecare Lamborghini de pana acum a luat numele unui taur(Miura,Murcielago,Countach,etc. e un episod al "Rides" difuzat pe Discovery ce descrie istoria Lambo') si imaginati-va acum cum ar fi numit un Lamborghini,Insecta.Sau imaginati-va un taur numit Insecta ca sa mearga istoria... Se pare ca romanul nu s-a documentat prea mult si asupra firmei pe care isi face studiul de design.Nu vreau sa zic nimic de rau,dar masina nu e potrivita.

YGD-sef 10-03-09 20:03

Frumos

allexutzzu 10-03-09 22:44

Quote:

Originally Posted by roska (Post 2135001)
daca lambo mai scoate si asta pe piata o sa inebunec si asa a scos balaria aia in 4 usi care nu mai are nici un farmec e ca si cum nike ar scoate pantofi eleganti lacuiti de cocoalar. e un concept interesant cel propus din lateral urmareste liniile lambo dar in fata si in spate un mai are nimic in comun... ramane de vazut

daca "balaria aia in 4 usi", numita ESTOQUE nu mai are niciun farmec inseamna ca ar trebui ca lamborghini sa se apuce din nou de construit tractoare...poate esti tu anti lamborghini, dar nu prea cred ca exista oameni cu asemenea pareri despre niste supercaruri cu traditie...cu ajutorul acestui roman de a desenat minunatia asta mai afla si lumea de noi, ne mai scapa de intunericul in care ne aflam de atata timp...ar trebui apreciata munca lui, nu criticat! chiar a realizat ceva extraordinar!

Mate90 10-03-09 22:50

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2136967)
daca "balaria aia in 4 usi", numita ESTOQUE nu mai are niciun farmec inseamna ca ar trebui ca lamborghini sa se apuce din nou de construit tractoare...poate esti tu anti lamborghini, dar nu prea cred ca exista oameni cu asemenea pareri despre niste supercaruri cu traditie...cu ajutorul acestui roman de a desenat minunatia asta mai afla si lumea de noi, ne mai scapa de intunericul in care ne aflam de atata timp...ar trebui apreciata munca lui, nu criticat! chiar a realizat ceva extraordinar!

stai linistit ca nu afla nimeni de noi datorita unui Lamborghini("Raging Bull") cu numele INSECTA.sa fim seriosi...
sper ca ai inteles ce vreau sa zic.masina nu zic ca nu e reusita dar nu e nimic nou pentru google,nu cred ca se va uita vreun oficial la ea si numele ei e teribil de prost :weirdface .

P.S. : vezi post-ul meu anterior

LE: alea sunt oglinzi sau chestii de design?ca daca sunt oglinzi sunt inutile.. doar daca iti iese capu prin plafon eventual

slayersland 10-03-09 22:56

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2136967)

Problema e ca pe piata se arunca tot felu de ciudatenii din partea unor marci cu traditie, pentru ca o gramada de oameni s-au trezit brusc cu bani...si cumpara orice, atata timp cat e nou si are o sigla care impune. Concepte ca asta sunt multe... nu stiu daca niste masini 3d ne scot pe noi din intuneric...cred ca e o gluma, iar tractoare Lambo inca se produc, deci se pare ca habar nu ai de "traditie". Daca o sa te uiti pe net o sa vezi ca sunt multe concepte 3d facute de catre romani, unele mai reusite decat asta, si unele vechi de multi ani... si surpriza.. suntem inca in intuneric lol, dar o fi masina asta cu faruri mai puternice...

All times are GMT +2. The time now is 13:34.

- Copyright 2026 4Tuning