![]() |
Re: Proiect de design: conceptul Lamborghini Insecta
place, place :> ... mai ales ca e creat de un roman :) ...
|
Re: Lamborghini Insecta
Extraordinara... Cand ai zice ca nu mai are lumea imaginatie, iata ca se poate. Cred ca va intra in serie masina, arata excelent dar pare si fezabila pe piata.
|
nice concept :D.......m-am documentat ptn despre designerul nostru si se pare k mai are cateva proiecte interesante , cum ar fi alfa pheonix sau peugeot espece.....si ink odata romanii arata ce pot ( mai ales italieniilor :twisted:)
|
Quote:
|
Re: Lamborghini Insecta
Quote:
Quote:
Later edit Quote:
|
Parca ar fi o masina din viitor!!!
|
fain :) n`am ce zice . Felicitari designerului ! :)
|
Pana unde au putut ajunge Romanii ... Insect este spectaculos ... Felicitari Iulian Bumbu ..
|
masina EMO intotdeauna suparat
|
Masina cliseu, sunt cu miile pe net de-astea...mie nu prea imi place... e ...una dintre mile de concepte 3d, nu dintre cele foarte reusite, si in niciun caz buna de inspiratie ptr vreun produs.
|
interesant,nu as zice foarte reusit,dar e ok(frustratii ma pot ataca zicandu-mi sa fac si eu ce a facut el) dar sa o luma logic.Fiecare Lamborghini de pana acum a luat numele unui taur(Miura,Murcielago,Countach,etc. e un episod al "Rides" difuzat pe Discovery ce descrie istoria Lambo') si imaginati-va acum cum ar fi numit un Lamborghini,Insecta.Sau imaginati-va un taur numit Insecta ca sa mearga istoria... Se pare ca romanul nu s-a documentat prea mult si asupra firmei pe care isi face studiul de design.Nu vreau sa zic nimic de rau,dar masina nu e potrivita.
|
Frumos
|
Quote:
|
Quote:
sper ca ai inteles ce vreau sa zic.masina nu zic ca nu e reusita dar nu e nimic nou pentru google,nu cred ca se va uita vreun oficial la ea si numele ei e teribil de prost :weirdface . P.S. : vezi post-ul meu anterior LE: alea sunt oglinzi sau chestii de design?ca daca sunt oglinzi sunt inutile.. doar daca iti iese capu prin plafon eventual |
Quote:
Problema e ca pe piata se arunca tot felu de ciudatenii din partea unor marci cu traditie, pentru ca o gramada de oameni s-au trezit brusc cu bani...si cumpara orice, atata timp cat e nou si are o sigla care impune. Concepte ca asta sunt multe... nu stiu daca niste masini 3d ne scot pe noi din intuneric...cred ca e o gluma, iar tractoare Lambo inca se produc, deci se pare ca habar nu ai de "traditie". Daca o sa te uiti pe net o sa vezi ca sunt multe concepte 3d facute de catre romani, unele mai reusite decat asta, si unele vechi de multi ani... si surpriza.. suntem inca in intuneric lol, dar o fi masina asta cu faruri mai puternice... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning