![]() |
Re: Aduc pe comanda orice piesa sau masina sh Anglia
Anunt valabil
|
Anunt valabil.
|
salut mar interesa geamuri electrice cu tot cu fete si ce mai au ele daca se poate un pret.
adica vreau tot de pe usa mai putin geamu si tabla... sper ca am reusit sa explic ce trebuie regards |
La ce masina te referi...ca nu inteleg?Vrei geamuri electrice pentru orice tip de masina...orice pica sa aduc din anglia...sau cum?
|
sorry stiam ca am uitat ceva opel corsa c din 2001
si eventual niste jenti originale daca sar putea niste preturi regards |
Anunt valabil pentru motoare, cutii de viteza si piese mari.
|
Anunt valabil.
|
ai pm
|
salut .poti aduce un interior de astra g 2+1 usi din piese sau semi-piele cu incalzire in scaune?dc da da=mi un pretz si ceva poze cu ce poti aduce.eventual iti pot da un avans dc imi place ceva.
|
salut!
referitor la adusul de masini din anglia m-ar interesa oferta ta. eu as vrea sa imi aduc un audi a4 din 99 . spune-mi te rog cam cat ar ajunge cu tot pe onorariul tau. am vazut o lista de preturi de pe autotrader. ms mult!
|
Anunt valabil.
|
salut!!! sunt un nou user si asi dori sa aflu, daca se poate, cat m-ar costa sa-mi aduci o masina din anglia? preturile difera in functie de marca, varsta masinii sau alte caracteristici? multumesc anticipat. [email protected]
|
Salut!
Cat ajunge pretul aproximativ pentru urm doua variante (in special prima ma intere in mod deosebit) 1.motor Kia Sorento 2.5 CRDI 140 cp 2.Sorento trosnit(lateral,spate,etc) sa aiba motor ok 140 cp Mersi! |
Ai PM.
|
Anunt valabil.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning