Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [EXT] Jeep Grand Cherokee (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/11329-ext-jeep-grand-cherokee.html)

horguemtuning 11-01-06 20:50

Pai daca asa e un model de prag si ti se dau dimensiuni adica atat trebuie sa iti fie garda la sol in fata , atat in spate si atat la prag, tu realizezi tehnic ceea ce ti s-a cerut de catre client
Dealtfel se putea accentua linia de curbura din prag insa e si asa deja accentuata si nu cobori la benzinarie cu el !

Urban_Racing 05-03-06 17:35

Re: [EXT] Jeep Grand Cherokee

Mie unu nu imi place! nu e kitch dar nici frumoasa nu e nici kitul nici paintjobul nu imi plac !

sonik89 10-11-06 14:58

tre sa ma decid intre bani cheltuiti aiurea , multa munca de pomana si o tentativa de grand cherokee cu un gandac racer e aiurea

Bogdan_ozzy 22-12-06 16:10

sincer nu prea imi place mai bine o lasa simpla......... si desenul ala ....... nasol

spgbuc 23-12-06 19:44

mi se pare ca e reusita,paintjob-ul e frumos (parerea mea)

cosmin92 16-01-07 22:37

nu a fost si in 4tuning cu titlu spaniolu'???

bogdan_3.25ix 16-01-07 23:12

Frumoasa masina am vazuto in 4tuning e reusita !!!!

Asigurator 16-01-07 23:19

Nu inteleg nimic din ea.
Respect posesorului dar nu inteleg nimic din ea.
SUV cu tuning de sedan.
Unicul tip de tuning pentru SUV este strict low rider ,lucru care ar fi facut de 1000 de ori mai multa senzatie.
In schimb apreciez munca depusa.Respect!!!!!!!!!!!!!!!!!

///V8/// 17-01-07 02:59

Quote:

Originally Posted by Asigurator (Post 701462)
Nu inteleg nimic din ea.
Respect posesorului dar nu inteleg nimic din ea.
SUV cu tuning de sedan.
Unicul tip de tuning pentru SUV este strict low rider ,lucru care ar fi facut de 1000 de ori mai multa senzatie.
In schimb apreciez munca depusa.Respect!!!!!!!!!!!!!!!!!

exact acelasi lucru l-am zis si eu dar din cauza ca am facut comentarii si la adresa proprietarului mi s-a sters postul

un SUV trebuie sa-si pastreze demnitatea... modificarile trebuie facute cu atentie

mmneg 17-01-07 18:50

-fata de sedan cuminte. e ok
-praguri parca sunt luate de pe tico la cat de groase sunt (nu au nici o proportie cu masina)
-bara spate absolut din alt film (si ca proportii si ca prize si ca tot)
-jantele de toate jena fata de bara spate, nu au nici o proportie trebuiau puse ceva mai mari si cu buza ca sa accentueze gabaritul masinii. eventual si niste distantiere

imi pare rau, dar pe ansamblu arata ca o sorcova. as compara-o cu o dacie 1310 facuta cu spoilere din targ (cu exceptia vopsirii) si cu capace cromate
sorry.

mmneg 17-01-07 18:59

ulterior am vazut si neonul de la motor. no way. se putea pune altundeva.

grilele fata trebuiau dublate cu ceva, ca sunt prea transparente

no limits design 07-01-08 19:57

toata lumea e contra linie spoiler/prag/spoiler spate ......... da imaginatzi-va cum ar fi aratat un prag mai inalt(lat) cu in vreo 15 cm ........ abia ala era kitsh...eu zic k zozo a facut treaba buna........parerile sunt impartzite da......

All times are GMT +2. The time now is 05:05.

- Copyright 2026 4Tuning