![]() |
Re: vand bmw e30 325ix
iulian tu esti tati de pe topgear?:-) lau tm aici :lol:
|
:lol: corect, insa viata e ...pffffff ciudata e putin spus
in urma cu 2 ani x-ul era singura mea masina astfel ca am facut si o plimbare pana in italia la mare cu ea, pt mine a fost fun insa lipsa AC a exasperat-o pe femeie plus ca nu prea incapea tot shifonierul in portbagaj...normal am avut scandal si...am cumparat un mondeo break diesel din 2002 - si acum il folosesc in principal pt iesirile din tara, femeii intre timp i-am luat o octavia din 2002 insa nu-i place ca e prea mare, am si copil mic, clar ursul nu mai incape in 'curte'... |
Quote:
sal man, eu estem ;) pe toate forumurile folosesc acelasi id :-) |
salut......da-mi nr tau de tel......vreau sa te intreb un lucru
|
Quote:
|
liniste si pace...nici pe ymsg n-am mai vb, fuzzy proaspat insurat , am fost si ocupat :-)
iar alt forum - abandonata de mult idea, mai ales ca cei de la 5-th gear nu si-au dat acordul :???: |
Quote:
|
:lol: tu ai avut meci cu el?
|
Quote:
|
revenind,
anunt inca valabil :-) |
mai lasi din pret? ceva??
|
nu,
anu trecut aveam client la ea cu 3400 (cu suma asta am cumparat-o si eu) si asta inainte de a o vopsi integral + antifonare... daca scad sub 2000 ajung la pretul unei dacii vechi ca o supernova se vinde oricum cu mai mult... |
uuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppp
|
pt cei care ma intreaba cat e de functionala:
e functionala, adica te poti plimba pe distante lungi poti face drifturi sau alte dracovenii in limita bugetului |
uuuupppp
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning