![]() |
Re: Ford Focus MK2 ST - Portocala Mecanica
ehh cum sa imi para rau. sincer ma bucur cand mai vad una si ne oprim sa schimbam impresii :D e o masina deosebita
|
De curand masinuta a primit stage 1 de la superchips :D 275 CP si 435Nm.
|
Cred ca bluefin face una din cele mai bune perechi cu STul ..... o alegere super buna :D
Impresii dupa noul soft ? :D |
Merge sublim masina. Iti rupe gatul.
|
Foarte tare, la o eventuala intalnire ce se va organiza in curand, poate vii cu ea :D
|
Cu siguranta, dar sa fie seara si sa o anuntati din timp :D
|
BRAVO:twisted:
|
superba masina :X imi doresc foarte mult una la 18 ani .. un RS sau ST. sa ai mare grija de ea caci e superba!!
|
3 Attachment(s)
Felicitari pentru masina. Foarte frumoasa ! Sa o stapanesti sanatos....:)
|
Frumoasa masiana...am vazuto si eu live si e rea rau...sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.
|
10 Attachment(s)
De ceva vreme nu am mai postat nimic pe topic deoarece am pierdut parola contului si interesul nu a fost chiar atat de mare, dar acum revin cu informatii proaspete.
1. Am devenit membru Shadows Racing Valcea 2. Masina a primit o serie de modificari estetice dar si tehnice: Admisie Code red, BOV HKS SSQV, Evacuare cap coada Mongoose, intercooler Airtec si calibrare Superchips.3+. Sunt multumit de masinuta si astept cu nerabdare amortizoarele Koni FSD si ambreiajul de RS (care trebuie montat). |
Multumim ca ai tinut steagu sus la Auto tuning show din 25-26 septembrie.Felicitari pentru premiu.
|
Merci mult. I am a Proud Shadows member :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning