Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona comerciala Cta- Bazar - Servicii - Talcioc (https://forum.4tuning.ro/204-zona-comerciala-cta-bazar-servicii-talcioc.html)
-   -   Folii omologate marca SUNTEK (SUA) la cel mai bun pret! (https://forum.4tuning.ro/204-zona-comerciala-cta-bazar-servicii-talcioc/113112-folii-omologate-marca-suntek-sua-bun-pret.html)

vizal 15-03-09 15:58

Re: Folii omologate marca SUNTEK (SUA) la cel mai bun pret!

pentru o laguna2
luneta + spate
fata
un pret?

autoglass 15-03-09 22:41

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 2149688)
pentru o laguna2
luneta + spate
fata
un pret?

Luneta + spate = 380 Ron
Fata = 120 Ron

Programari la 0341-447 448

Ms!

HaRdHouse 16-03-09 15:05

pt o skoda fabia spatele cat m`ar ajunge ?
dar fata cu omologare ?

babalau 17-03-09 08:39

Am si eu o problema....am deja niste foli pe spate....dar nu am omologare...:( ....ce zici ma poti ajuta?platesc desigur ....multam

autoglass 18-03-09 18:05

Quote:

Originally Posted by HaRdHouse (Post 2152925)
pt o skoda fabia spatele cat m`ar ajunge ?
dar fata cu omologare ?

Scuze pentru intarziere....

380 ron pentru spate si 120 ron pentru fata cretificata RAR garantie 5 ani

Quote:

Originally Posted by babalau (Post 2155378)
Am si eu o problema....am deja niste foli pe spate....dar nu am omologare...:( ....ce zici ma poti ajuta?platesc desigur ....multam

Dam jos folia veche jos si montam folia certificata RAR. Este cea mai buna varianta ! Crede-ma .... :D

Programari la 0341-447448
ms!

Bogyciu 18-03-09 22:04

Pt o Supernova, geamuri spate si luneta, pret si timp de executie... Luneta se pune dintr-o bucata? 5% transpareta pt spate cred ca gasim, dar cu tenta albastra ce transperenta are? Omologarea nu prea ma intereseaza(cat ma intereseaza calitatea aplicarii), dar puneti totusi pret cu si fara omologare, doar spatele...

autoglass 19-03-09 19:06

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 2162046)
Pt o Supernova, geamuri spate si luneta, pret si timp de executie... Luneta se pune dintr-o bucata? 5% transpareta pt spate cred ca gasim, dar cu tenta albastra ce transperenta are? Omologarea nu prea ma intereseaza(cat ma intereseaza calitatea aplicarii), dar puneti totusi pret cu si fara omologare, doar spatele...

350 ron, 2-3 ore Certificat RAR
Nu aplicam folie neomologata

SirNenea 24-03-09 22:44

pentru un golf 3 in 2 usi folie spate + luneta ceea mai inchisa si pe fata neomologata???

autoglass 24-03-09 23:16

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 2180573)
pentru un golf 3 in 2 usi folie spate + luneta ceea mai inchisa si pe fata neomologata???

380 RON toata masina ;)

-=X-Team=-82-MDN 30-03-09 00:22

pentru o solenza luneta + spate cele mai negre cale le aveti ... si pe fata ceva mai deschis ... la ce pret ajunge ?
si in cazul in care politia ma opreste se ia de folie, cine raspunde pentru amenda si pentru talonul luat ?
mersi anticipat.
Dragos

autoglass 30-03-09 10:51

Quote:

Originally Posted by -=X-Team=-82-MDN (Post 2195130)
pentru o solenza luneta + spate cele mai negre cale le aveti ... si pe fata ceva mai deschis ... la ce pret ajunge ?
si in cazul in care politia ma opreste se ia de folie, cine raspunde pentru amenda si pentru talonul luat ?
mersi anticipat.
Dragos

Solenza :
-spate - folie certificata RAR transparenta 5 % - 300 ron
-fata - folie certificata RAR transparenta 70 % - 120 ron

Foliile sunt perfect legale atat pe geamurile din spate cat si pe cele din fata. Poti verifica asta pe http://www.rarom.ro/cs-uploads/cauta_lista_ocp.html si cauta "folii" . La pagina 3 vei vedea Autoglass Expert Service.
In cazul in care te opreste politia si iti ia talonul si te amendeaza atunci trebuie sa raportezi la politie abuzul savarsit!!! Nimeni nu-ti plateste amenda in acest caz!

In cazul in care doresti folie mai inchisa de70% pe geamurile din fata este pe riscul tau!

Bafta!

CT-00-DNS 30-03-09 21:38

Folie antiefractie aveti?

Bogyciu 30-03-09 21:45

Quote:

Originally Posted by autoglass (Post 2164788)
350 ron, 2-3 ore Certificat RAR
Nu aplicam folie neomologata

Quote:

Originally Posted by autoglass (Post 2195818)
Solenza :
-spate - folie certificata RAR transparenta 5 % - 300 ron
-fata - folie certificata RAR transparenta 70 % - 120 ron

Foliile sunt perfect legale atat pe geamurile din spate cat si pe cele din fata. Poti verifica asta pe http://www.rarom.ro/cs-uploads/cauta_lista_ocp.html si cauta "folii" . La pagina 3 vei vedea Autoglass Expert Service.
In cazul in care te opreste politia si iti ia talonul si te amendeaza atunci trebuie sa raportezi la politie abuzul savarsit!!! Nimeni nu-ti plateste amenda in acest caz!

In cazul in care doresti folie mai inchisa de70% pe geamurile din fata este pe riscul tau!

Bafta!

E promotie in perioada asta? Daca vin cu Supernova tot 300 lei ma costa lateralele spate si luneta? 5% transparenta...

autoglass 31-03-09 13:57

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 2197876)
E promotie in perioada asta? Daca vin cu Supernova tot 300 lei ma costa lateralele spate si luneta? 5% transparenta...

Cred ca am facut o mica ....MAREEEEE greseala ! Imi cer scuze ! Nu este nici o promotie.....pretul corect (pt. Nova, Super Nova, Solenza) este 300 pentru spate cu folie transp. 5 % .

Pentru programare va rog sunati la 0341-447 448 intre orele 9-16.

Ms!

Bafta

autoglass 31-03-09 14:05

Quote:

Originally Posted by CT-00-DNS (Post 2197843)
Folie antiefractie aveti?

da avem o gama variata de folii antiefractie atat pentru geamuri auto cat si pentru geamuri cladiri.

mai multe detalii la 0747-377343 sau 0341-447448

All times are GMT +2. The time now is 00:13.

- Copyright 2026 4Tuning