![]() |
Re: CUM SA ALEG SUBWOOFERUL PT. UN AMPLIFICATOR
Atunci aia e problema..tb sa-i faci un strap..du-te cu el la cineva care a mai facut asta..
|
stii cumva de cat e siguranta? k sa pot construi strapul corespunzator
|
Uite aici un tutorial care-ti arata cam cum se face...click aici
|
Super tutorial. Multumesc, ma gandeam ca trebuie sa fac un strap cu aceeasi rezistenta ca a sigurantei aleia:D
|
Cu placere sper sa-ti fie de folos...insa pe viitor ai grija sa nu mai scoti rca-uri in timp ce merge muzica sau sa le atingi intre ele..
|
Da, imi cer scuze fata de adrian....i-am transformat topicul in al meu:). Voi reveni cu alte precizari si probleme pe masura ce la gasesc
Are ceva daca suspend difuzoarele cu cravate dinacelea de plastic? nu am o gaura rotunda in caroserie si cand am luat-o asa erau puse difuzoarele.. |
Pune niste poze ceva..ca nu inteleg despre ce vorbesti ?
|
Ok, o sa pun poza maine.
Acum la capitolul ciudatenii: Pt ce am nevoie de 1200 de volti in masina (multimetrul e bun si nu's noob la electronica)? am controler cu potentiometru si 3 pozitii: off flash si full, de la el o cutiuta mica cu un 8 pe ea (presupun ca un invertor e). Din ea ies 2 fire de cae 1mm cu izolatie de 2mm. Initial am presupus ca toata asta e de la proiectoare, dar nu am gasit nici o conexiune cu ele asa ca am demontat tot ansamblul. Stie cineva de la ce e? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning