![]() |
Re: Cielo Executiv Plus
cred ca poti reface usa...dar ai grija unde o vopsesti si neaparat sa dai cu o solutie izolatoare inainte sa te apuci de culoare (stii si tu ca este cel mai al naibii sa revopsesti cu o culoare metalizata), astfel incat sa nu mai influnteze viitoarea vopsea, oricum, parerea mea este ca ai o masina beton, o ai de noua, stii ce ii poate capul si modificarile pe care le-ai facut sunt de bun simt si nimic ostentativ. Felicitarile si respectele mele.
P.S: imi place ca o tii sub prelata;)...asa procedez si eu cu ale mele:) |
salut numele meu este cosmin si sunt si eu posesor al unui break cu nr bz 22 fxf m-am luat si eu de modificat paote vrei sa ne vedem vreodata la o sedinta foto las-mi intr-un pm nr tau de tel si id-ul de messeger frumos rau fxf-ul tau
|
2 Attachment(s)
Ultimele achizitii!! Tin mai putin de tunning, insa foarte eficiente impotriva coroziunii!!
Carenaje pentru aripile spate!! |
Cat ai dat pe ele?
|
- - - Quote:
Quote:
|
Salut ! De unde le-ai luat ? Ai putea sa imi trimiti si mie prin posta ?
|
11 Attachment(s)
Ti-as trimite cu mare placere, insa nu mai sunt pe stoc!! Am avut norocul sa le iau pe ultimele!!
Cateva poze inainte de montarea carenajelor si dupa si apoi cateva seara!! |
vad ca prinde forma fxf-ul de bucuresti! bvo tineo tot asa! si mult succes cu proiectul tau
|
Frumoasa masina.......nu pot comenta nimic :-), sa ai parte de ea multi Km!....
|
Stalpii imbracati cu autocolant negru si Xenon i-ar mai trebui , in rest e foarte frumoasa masina.Multa bafta
|
Quote:
|
Ce ii faci nene la motorul ala ca zici ca e nou... Sau pui poze de cand era nou din cand in cand? :P Glumesc... Ar arata mult mai bine masina fara al' de pe capota. Eu zic ca e superba masina si culoarea si nu trebuia sa il pui. Inca o data, felicitari pt motorul ala curat curat! :)
|
foarte klumea cielo...am si eu tot un executive plus..:)
|
Re: Cielo Executiv Plus 2006 - B 50 FXF
Banzay cu tine am mai avut discutia asta pe un alt forum! Al de pe capota sta foarte bine acolo!!
|
Re: Cielo Executiv Plus 2006 - B 50 FXF
sa o stapanesti sanatos,foarte bine arata masina.felicitari
dar sa faci capota asa cat te-a costat? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning