![]() |
Re: Tata lansează Nano Europa
nu cred ca o sa prinda la europeni,cu ceva bani in plus iti cumpari masina nu tata
|
Eu ii compatimesc pe indieni. Populatia lor va scadea datorita masinii de 2000 de dolari....
|
eu il vad ca pe un scooter cu 4 locuri. la pret chiar atata vine...si nu te ploua ca pe scuter si mai iei si prietenii cu tine.
|
acelasi lucru il am de zis si eu ca Alex pitesti :unde o sa incapa unu ca mine intr-o masina ca asta ???
|
nu mi sa pare masina cine stie ce dar totusi merita bani...
|
Ratan Tata:
"Am observat ca masina nu are success in India (probabil din cauza saraciei crunte, nu suntem siguri inca), si, in consecinta am schimbat piata pe una mai mica, adica Europa, am triplat pretul masinii, si i-am pus DRL-uri. Dar nu va impacientati, calitatea masinii va ramane la fel " |
Masina draguta asa,dar interiorul f sec si daca o sa se ajunga la pretul repectiv e mult prea mare pt o astfel de masina
|
Pedalele ma duc cu gandul la vechea noastra dacie 1310 :))
|
exteriorul arata binisor,la interior nu prea avem ce vedea,spartan,simplu,fara pretentii...
|
o sapuniera ca si smartu dar e mult mai ieftin
|
Si totusi pretul...
|
Masina asta am senzatia ca a fost incercata la un crashtest facut de o firma independenta, deci nu EuroNCAP si s-a dezintegrat foarte usor, oare varianta "europeana" si "revizuita" ofera o oarecare protectie ????? ......
PS: pe princpipiul cat dai atat face nu emite nici o pretentie. PPS: daca exista fonduri si se vrea o masina performanta, sigura, destul de comoda -> SMART (revin .... cu pret pe masura). |
5000 de dolari foarte mult, daca era numai 2000 de euro era bine. Dar de ce pentru Europa este mai scumpa?? Mie masina mi se pare o jucarie, are niste anvelope mici si ea mai este si inalta.... Nush cum se comporta in curbe:lol:
|
Quote:
|
decat jantele imi plac..atat
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:01. |
- Copyright 2026 4Tuning