![]() |
Re: Piaţa auto din SUA este īn cădere liberă
super punctat mai sus,si in romania este exact la fel cine si-ar putea permite un sa zicem peugeot 307 automat si va lua in leasing un seria 5,iar cine cu greu isi permite un matiz isi va lua un golf 4 prin credit bancar,uitati-va numa cate masini sunt puse la vanzre prin cedare de leasing la preturi de nimica
|
Quote:
Deci, se poate spune ca la nivel bancar Romānia este o SUA Īn MINIATURA si Chiar daca pericolul nu este iminent deoarece RO este īn EU si sīnt alte conditii, dar exista. |
Ai dreptate Cyber, dar să revenim la piaţa auto din State, dacă vreţi...
|
Quote:
|
nu credeam ca si SUA va avea de suferit ... pacat .. ne revenim noi ;)
|
@ adrian78bmw
Eu nu vorbesc DE FIRME CI DE OMUL DE RĪND. Corecteaza-ma daca gresesc, dar RO are o populatie de 23 Milioane de locuitori. Are fiecare locuitor FIRMA ? NU! Nu are si īn SUA este aceasi poveste. Acolo se duce NEA COATE GOALE angajat la BIRTUL lui FUCKI-MUKI din CHINA TOWN si-si cumpara DODGE VIPER cu un contract de munca si 3 note de salar fara un chior īn buzunar fara sa tina cont ca pt. a plati vipera trebuie neam de neamu lui de cintezoi sa prajeasca SUSCHI-MUSHI pt. urmatorii 30 de ani timp īn care vipera ajunge o rabla ruginita pe undeva prin vreun remat american si stranepotii lui nici nu mai stiu ce-i aia ca sau repatriat īn china si cara orez pe līnga zidul chinezesc cu ricsa. Ei bine, īn SUA sīnt milioane de TEMBELI ce fac asta si īn RO e aceasi poveste. |
Quote:
|
Quote:
Tu nu poti sa ma convingi ca fiecare CIOBAN din RO are firma, nici īn SUA nu are fiecare VACAR si nici īn Germania nu are fiecare BAUER. Vorbim de OMUL DE RĪND AMERICAN ce se supraīndatoreaza sau cel putin sa supraīndatorat pe spatele bancilor care iau bagat creditele īn cur facīndul astfel sa traiasca peste posibilitatile lui desfatīndu-se īn grandomania lui necontrolata, ceea ce acum nu mai poate face si pica cu botul pe labe creīnd o reactie īn lant iar romānul (si nu numai - ca mai sīnt si alte tari) īl copiaza ca o maimuta. Ceaa ce pe mine PERSONAL ma afecteaza la povestea asta, e simplul fapt ca anul viitor e vorba sa apara pe piata noul CAMARO (vezi poza) iar eu deoarece vreau sa fiu printr-e primii din Europa care-l are, am dat de pe acuma comanda si am platit o arvuna de 30.000 USD din 47.000 USD iar daca GM o mierleste, eu ramīn fara 30.000 USD si asta este cum zice neamtul UN MARE SCHEISSE :evil: |
ceea ce voi nu intelegeti este : Piatza auto nu o sa cada , credeti-ma , america dispune de foarte multi bani , care inca nu sunt scoshi , o sa ne mai auzim pe forum si o sa vedetie , criza mare ..... etc... dar nimeni nu cade , sau daca , cade, este cumparat de cine trebue . amricanu nu simte criza , la el s-a modifica doar nivelul de trai .
de ex : in loc sa de pe un cadi 50000 $ da 25 000 $ pe alt ceva , (gen japoneza). america , din punc de vedere politic o sa o duc foarte bine , actuala conducere nu este interesata de europoa , ci doar de propiai populatie , toti sunt sustinut cu bani de la stat , inclusiv asigurari medicale, motivul , e criza , o sa mai ashtepte putin si pe-urma o sa vedeti .BUM explozie in SUA. de ce credeti ca e dolaru scump acum ? cine cumpara in dolari in europa ? alt lucru vizeaza ei . la fel si cu piatza auto |
@ crdi
De acord cu tine dar te-ai gīndit, cīti mii de clienti sīnt īn situatia mea care au platit masini si asteapta cu sufletul la gura nestiind ce sa faca, daca sa-si retraga banii sau nu? Ce se īntīmpla daca GM intra īn INSOLVENTA si opreste productia? CE SE ĪNTĪMPLA CU BANII NOSTRII DATI ? ĪI MAI VEDEM sau n-e luam adio si de la bani si de la masinile comandate? |
Quote:
|
Quote:
mai mult ca sigur ca veti primi bani inapoi , si nu o sa dure zeci de ani ca la dacia . nu e cazu sa te gandeshti la asta , se vinde dar nu se inchide , cine cumpara cumpara cu datorii si si le plateshte nu ca in ro |
Sunt intru totul de acord cu @CyberCSX. Americanii ar trebui sa isi schimbe mentalitatea si sa devina mai ponderati in ceea ce priveste capacitatea cilindrica/puterea/consumul motorului, si de ce nu, sa inceapa sa gaseasca surse alternative si sa produca masini cat mai "green", asa cum fac ceilalti producatori. Chiar daca nu suna prea bine...acesta este viitorul....
|
@ crdi
Da eu nu vreau banii īnapioi ci vreau masina ca o platesc CASH si nu pe datorii. @ JohnnyX Pai au scos TESLA ROADSTER dar te-i uitat cīt costa? :x :cry: :???: :evil: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:57. |
- Copyright 2026 4Tuning