![]() |
marfa, so stapanesti sanatos! Si eu sunt un mare fan honda civic si o sa imi iau si eu una, si o so fac marfa. Bafta in continuare, astept poze, sa vad cum va iesi!
|
toba s-a montat, si se aude bestial. bine ... da pacat ca sub capota sunt cam putini cai. da am luat un motor cu 16 valve si astept sa il montez sa vedem daca v-a fi o imbunatatire
|
Re: Mi-am luat civic
Salut fanete,cielo 8v/16v,supernova ce zic in fata civicului tau?
|
deocamdata poate doar de distractie , pentru ca acum este prea slabutza masina mea... bineinteles ;)
|
felicitari fane pt achizitie, daca gasesc si eu poate ca m-as incurca sa imi iau ca am vazut cateva la fel aranjate putin si dau senzational de bine! felicitari inca o data......
|
sal asta da masina ! Sa ai grija de ea sa nu tio bulesti prin gropi !!!!!!!!!!!!
|
Re: re
Quote:
|
eu cred ca da, pentru ca am vb cu el si cu inca un baiat acolo care era si el mecanic si nu pareau a vorbi prostii. chiar se pricepeau la honde si am vazut ce masini faceau acolo
|
Frumoasa masinutza sa o stapanesti sanatos fanete :) si sa ne ti si pe noi la curent cu modificarile.multa bafta
|
acum este in "tuning" niste amortizoare, jante poate si un motor schimbat si ce-o mai vrea dumnezeu :)
|
Colegii din Evolution Crew sunt mandrii de asa sofer si de asa om.
Este cu adevarat HONDAR ! |
oooo, multumesc multumesc :)
|
Si colegii din Hondafan sunt alaturi de el...vine la fiecare intalnire, fie vant sau ploaie... ;)
|
am o banuiala ca masina asta o sa rupa
gg ptr achizitie |
sa vedem. sunt restrins financiar ca vreau sa mai si arate bine pe linga faptul ca vreau sa fuga bine... in cateva luni v-a fi alta masina ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning