![]() |
Re: KIA PRO_CEED...by BUBU
am scos emblema de pe spate cu ceed...si arata mai bine parerea mea...si spre sfarsitul lunii o sa revin cu o surpriza...sper :D
|
Asteptam poze !!! :lol:
|
Quote:
|
Inca o surpriza? Mie personal mi-ai facut foarte multe surprize prin tuning-ul foarte reusit de pe pro_cee'd.
|
fiind o surpriza...nu zic...o sa pun poze cand o sa fie gata ceea ce vreau sa fac
|
Si eu voi da jos emblema Ceed dar daca vrei ca efectul sa fie maxim...acopera si sigla Kia de pe portbagaj la o tinichigerie si vopseste-o in culoarea masinii...va avea un efect shaved foarte misto...
Eu asta voi face cum va fii mai cald afara sa nu am suprize la vopsitorie. Numai bine;) |
Nu cumva asta era surpriza? Sa scoti sigla Kia.
|
nu...emblema kia imi place cum sta acolo...momentan...
|
ok... o sa asteptam pozele :D
(nu uitati ca puteti fi usergroup Kia... intra la topic si urmati instructiunile) |
ti-am vazut masina prin oras acum 10-11 zile (ceva de genul), nu credeam ca te gasesc si aici pe forum :)) arata foarte bine, felicitari :D.
|
salut, vroiam sa te intreb de far, daca ai aplicat vopseaua direct pe suprafata aceea "cromata" sau ai folosit vreun smirghel inainte? dupa ce ai pus totul la loc, geamul cu ce l-ai lipit? silicon ceva? nu face condens nu? ms si scuze ca te bombardez cu atatea intrebari, dar vreau si eu neaparat sa-mi fac :P
|
dai cu shirghel,da foarte fin,dupa care dai un strat de spritchit,apoi aplici vopseaua
|
cum ai scos sigla ceed de pe spate??
|
cu apa calda,multa apa calda si cu mesina mai subtire...de 0.20...torni apa pe sigla,si porma bagi mesina in spate la sigla si faci miscarea ca la fierastrau...sus-jos...si o iei din aproape in aproape...mai torni p parcurs apa calda...ca sa se inmoaie lipiciul ce tine sigla
si revin cu detalii despre acea surpriza...care din pacate nu o sa mai fie luna asta...era vorba de un body kit,adica bara fata,spate si praguri,facute la comanda...vroiam sa fac ceva brutal,sa arate cat mai nervoasa masina...dar in urma sfaturilor primite de la baietii care lucreaza in fibra...am decis sa iau mai intai niste jante...apoi sa ma ocup de body kit...pentru ca jantele afecteaza si modul in care v-a arata body kitul...zic ei...si au dreptate pana la urma...asa ca stau si caut jante...scuze daca am amagit p cineva cu acea surpriza |
Si pana la urma mai vine acea surpriza? Daca da, cand?
P.S.: Jante care sa se potriveasca pe cee'd sunt o gramada. Erau unele care mi-au placut, Dotz Hanzo. Am vazut undeva pe cee'd, dar nu mai stiu unde. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:49. |
- Copyright 2026 4Tuning