Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   O intalnire de "Ce mai faci" in Galati (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/112203-intalnire-faci-galati.html)

-<Gedoc>- 05-03-09 14:33

Re: O intalnire de "Ce mai faci" in Galati

de cand asteptam sa va aud doamne....creca iesim si noi din hibernare in sfarsit....prezent si eu......ideea cu statuia merge dar faza e ca e ocupata in week-end de doru si prietenii lui si deja e plin pe acolo cand se aduna numai ei.....ar trebui undeva pe loc neutru gen platoul MC` sau undeva sa fie un loc ferit.....pe acolo pe unde sunt depozitele alea de are andrei mantarosie firma,inainte de metro....sau eu stiam k iarna e deschisa parcarea de la valuri si e liniste acolo si pace....

Azerty 05-03-09 15:01

La parcul Rizer? Langa Spitalul Militar, unde a fost si un cinema in aer liber odata. Ce ziceti?

adu89 05-03-09 15:58

intrarea la stadionul dunarea? jos,in vale,unde se mai da lumea cu frana de mana pe zapada.ce spuneti?

-<Gedoc>- 05-03-09 19:56

Quote:

Originally Posted by Azerty (Post 2121465)
La parcul Rizer? Langa Spitalul Militar, unde a fost si un cinema in aer liber odata. Ce ziceti?

acolo nu e santier?eu asa stiu..dau o fuga maine k stau aproape si anunt....si ar merge bine

chiper 05-03-09 20:31

eu inca mai hibernez pana pe 23 :> da...........si cand m-oi dezlantui numai fum negru ramane in urma ( prietenii stiu de ce=)) )

adrian_pitu 05-03-09 22:29

in parcare la danubius am vazut ca este putin loc acuma depinde cati ne intalnim. pana la urma sa ne hotaram ca acum vine sambata

remus_gti 05-03-09 22:48

e cam departe la danubius bai pitule, poate mai vrea unu sa-si ia un suc, un pachet de tigari, ce faci te intorci in oras sa-ti iei. eu zic ca in parcare la MC e cel mai bn, e si mult loc acolo, asta in caz ca vine mai multa lume, nu 2 3 masini.

adrian_pitu 05-03-09 22:52

ramane de mc? si pt mn e mai aproape sa vedem si ceilalti ce zic

U_TUNING 06-03-09 09:36

ok la Ambasador......sau chiar la un fost teatru de varain parcul Rizer de pe Traian.......strada care merge de la Gradina Publica in sus ....acolo e o parcare destul de mare si destuld e ascunsa de ochii lumii!!!!

-<Gedoc>- 06-03-09 11:26

a fost azi chiper pe acolo si zice k nu mai e santier....eu acolo zic sa facem....cum se ajunge:strada de la statuie care urca si exact in capat este locul....

adu89 06-03-09 12:09

e foarte ok locul.sambata la ora 8 acolo,da?

adrian_pitu 06-03-09 12:45

ne vedem maine seara la 8 la parcul rizer

vGaBy 06-03-09 13:51

Primiti si "necunoscuti"? :rolleyes2

chiper 06-03-09 13:52

Ramane maine seara la 8:00 la parcul Rizer ( exact in capatul strazii care pleaca de la statuie , in deal pe unde se da de permis )

chiper 06-03-09 13:53

Toata lumea e bine venita cu , conditia sa fii pasionat de masini...:)

All times are GMT +2. The time now is 20:31.

- Copyright 2026 4Tuning