![]() |
Re: Proiect nova vtm.
@Bobygsi 500 ron cu tot cu transport.
@k_cristi mersi mult pentru promptitudine. Si eu astept sa vad cum o sa traga. Asta seara aranjez distributia,si montam capac distrib,baie ulei care aseara au fost vopsite iar baia a fost acoperita si cu un insonorizant care are rol si de protectie asupra diverselor pietricele care vor ajunge pe acolo,sper ca daca ma mai tin picioarele ca deja sunt cam adormit sa pregatesc si incinta de sub capota pentru a fii vopsita ca sa fie in ton cu motorul. |
Scuze ca intervin dar asa ceva nu am mai auzit.
Baia de ulei data cu insonorizant ?? toata lumea incearca sa raceasca uleiul si stratul de insonorizant ingreuneaza racirea lui.La cum va fi regimul de mers al motorului sigur va avea nevoie si de un radiator de ulei. Succes! |
Ideea este ca va avaea radiator de ulei separat.Iar stratul care este pe baie este dat mai mult pentru protectie la diverse lovituri.
|
5 Attachment(s)
Aseara.
|
3 Attachment(s)
tot aseara am umblat un pic si la bara.
|
Mai bine foloseai gaurile de proiectoare pt racirea franelor......parerea mea :)
|
@bobby jos va veni o fusta(buza de spoiler)care va avea gauri si ghidaje care frane.Este in plan o sa vezi zilele urmatoare cum va arata la final.
Tu trebuie sa stii unde ma duc sa usurez si eu volanta. |
pentru usurat volanta vorbeste cu baietii din dacia rally team care au mai modificat motoare...si te ajuta ei
|
Vioara...volanta mi-o trimiti si in max doua zile o ai usurata. in chiulasa te-ai bagat?.....nagodiile alea de pistoane arata ciudat rau :). Tu ai cumva berlina aia galbena carea fost la mosteni si bucovatz?
|
mai prins nu eu o am ci un foarte bun prieten :)
|
E bine atunci :).....daca aveti nevoie de usurat volante...."umblat" la chiulase...nu ezitati sa ma anuntati.
|
Dami pm cu nr de tel fiindca iti trimit sigur volanta maine.
|
Quote:
Ce prelungire ii pui? Ai zis ca o cobori de fata numai 18 mm de ce numai atat? |
Frumos ceea ce vad.
Cu ce aprindere te-ai gandit sa mergi ? Bafta multa . |
Quote:
Va fii o buza de vr6/gti golf 3 care va fii adaptata un pic. De ce doar 18 mm fiindca deja are coborat 10 mm de cand am facut prima oara amortizoarele,si oricum am nevoie sa nu imi atinga pe spate in cauciuc fiindca va avea 195/55/r14 montat.Va fii coborata si fata si spate cu 28 mm,10mm care sunt deja cu inca 18mm care vor fii acum. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:48. |
- Copyright 2026 4Tuning