![]() |
nu fiti rai ,puteti veni si pe biciclete
|
Re:
Sau role, saniute, carucioare de la supermarket-uri :D ... ce gasim si noi... conteaza sa fim acolo toti.
|
Asa cyd-ule fa atragere de lume :twisted: :wink:
|
bai... unde se va tzine intilnirea si la ce ora, ar fi misto sa fie undeva la lumina pt ca asa ar iesi fotografiile misto
|
Pitu ca el a organizat
:wink: |
@taz rautacioasa mica ce esti tu!! :lol:
|
twwety
gandeste-te unde si la cat se va tine intalnirea ... ca sa aibe timp toata lumea doritoare sa afle.unii nu au acces permanent la net |
eu zic sa ne intalnim totusi la sala ,fara galagie sa nu atragem atentia ;in jurul orei 20.00 . la 7 etaje o sa fie intuneric si parcarea va fi plina sambata .
veniti si voi cu propuneri dar cred ca este cel mai bine tinand cont ca e si patinuarul si o sa fie ceva aglomeratie |
Eu zic sa ne intalnim pe lumina :twisted:
De data asta poate aveti si voi benzina :lol: |
Re:
Si eu tot pe lumina zic...sau macar pe `` semi `` asa.. adica pe la 17-18... parerea mea.
|
cum decide organizatorul.>!
|
oricum la ora 17-18 e intuneric ......
|
mai conteaza daca ies pozele bine sau nu?important e sa ne simtzim bine si sa iasa frumos :wink:
|
Pe lumina amintiriile se vedeau mai bine :lol:
Ps: de simtit bine o facem.... dar eu in preajma lu Momo ma simt in pericol :lol: :lol: |
o sa vin si eu!!!
de data asta nu o sa mai uit!!!! si inca ceva locatia e buna!!!! te0ai gandit bine cu patinoarul tweety |
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning