![]() |
Re: Full Throttle racing team
Chaozila, sper sa vii vinerea asta cu bunica, ne e dor de ea ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
vineri, din pacate, nu pot ajunge la intalnire..dar sper sa facetzi poze sau filmuletze sa vad si eo...poate trec pe la stadion, cine jtie...orice este posibil
|
Bravo baieti.. incepeti sa prindeti contur!!! Mult succes si sa fiti cat mai activi la evenimente origanizate;) abfta
|
nu stiu la ce te referi prin "cu o floare nu se face primavara"
|
Toti cei care doresc sa se inscrie in Full Throttle Racing Team sunt rugati sa ma contacteze PM s-au pe mess: sony_cristi .
Membri noi: Cezar - BMW 316 Coupe Optick - BMW 745i (2005) & BMW 316 "95 Geo - NISSAN NAVARA Adi - WV Lupo Viorel - 206 CC O sa revin cu poze. |
Uite si un motor masiv :D...4500cmc....da tot nu ia dodge-u in cilindree;)
|
Quote:
|
Aici nuj te contrazic:D
|
Quote:
chiar daca, din punctul meu de vedere, raportul putere/masa s-ar putea sa incline mai tare spre dodge..dar aici nu pot sa intervin, deorace nu stiu masele celor 2 bolizi |
Te asigur eu ca bmw e o gaza pe langa Dodge, e un munte de masina, plus ca motoru la vremea lui a era unul pe masura....sunt atatia ani
|
daca ar putea baba novak sa ne ajute putin cu greutatea din certificatul de inmatriculare..ne-am putea da seama ce raport putere/masa avem la cele 2 masini...
|
o sa ma documentez eu putin pe tema asta si o sa revin imediat cu informatia;)
|
aaa... ce sarcina poate trage bmw-ul?
sarcina maxima... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning