![]() |
Re: Legale Craiova 15 martie
La 6 ar fii perfect sa ne intalnim, daca plecam pe Tg-Carbunesti nu facem mai mult de o ora pana la Craiova, tinand cont de faptul ca drumul este foarte bun!
|
prezent si eu cu un prieten si mai sunt multi care vor veni dar nu intra pe forum
|
Dar totusi sa stabilim unde sa ne intalnim exact si la ce ora ,mai e o saptamana !
|
dar la linia de start care se baga?
|
Eu as incercerca ,mai am o saptamana sa-mi pregatesc masina ...parca si Jimmy a zis..
|
Eu unul ma bag daca se mai face clasa pentru motociclete. Pai cred ca intalnirea ar fii bine sa aiba loc imediat dupa ce trecem Pasarela inspre Valcea! Avem loc destul sa oprim acolo ;)
|
pai ce faci acolo ma? o iei pe valcea? de ce nu ne intalnim la iesire din tg jiu la lazar service . nu-i loc destul? io ma bag cu Hornetu...mai vin prieteni dar nu se baga ...eu vin cu masina:D id mess speedr1_20004 tineti-ma si pe mine la curent cu intalnirea ...daca nu....ne vedem la linia de start sau pe drum :P bafta
|
pai cica e drumu mai bun pe carbunesti....deaia mergem pe acolo...
|
io stiu ca e varza varza si pe acolo desi n-am mai fost de asta toamna..stiti voi sigur?
|
da, drumul e mult mai bun pe Carbunesti decat pe Rovinari ;)
|
bun deci la cat ne intalnim...eu vin cu un transporter alb :D si cu 2 roate in el :))
|
Speed, drumul pe Carbunesti este facut nou, nu mai stii cand am fost noi dupa motorul meu la Bibesti, ca lucrau la el? Eh, acum este gata :D
|
Drumul e impecabil pe Carbunesti in afara de faptul ca trecem calea ferata de vreo 5 ori si niste gropi exact cand se face de la Carbunesti spre Tantareni.
E bine Jimmy dupa pasarela. |
hmm gata la 6 intalnirea?
|
Eu asa zic !
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:41. |
- Copyright 2026 4Tuning