![]() |
Re: nevoie de sfaturi de la cunoscatori !
Quote:
|
Re: Nevoie de sfaturi de la cunoscatori !
Am si eu o intrebare la voi, pe motorul de nova 1.6 ce cutie s-ar potrivi?
|
de dacia in 4 trepte
|
ti-ai luat masina Donn?
Parerea mea pentru tine. Eu unul am Astra G si vreau sa iti spun ca vei gasi piese la fel de ieftine precum cele de Dacia...dar nu Logan...ci Berlina. Este foarte ieftin de intretinut. Depinde ce vrei tu sa iti iei acum, dar garantat nu se compara Astra G cu Logan...nici macar asta cu face-lift;) |
alte cutie care se mai potrivesc?totusi trecere de la 5 trepte la 4 e cam naspa.
|
Quote:
|
Altfel te vede lumea in golf 4
|
;))) dap mare adevar...dar altfel este si buzunarul...chestia e ca io ma mut in italia,si trebuie s aiau de acolo una care sa o tin de naveta acolo servici acasa...plus diverse plecari..acum sa vedem ce gasesc...chestia e ca am inteles ca sunt scumpi mecanici acolo...si trebuie sa caut ceva bunicel...
sper sa nu va suparati ca am facut offtopic...si am deviat de la DACIA,dar na...stiti cum este cand iei ceva.....am mai luat fosta mea maisna si ...am ramas gaura ... |
hai sa ma dau si eu cu parerea, un hyundai accent nu te-ar incanta? nou ca e cam acelasi pret
|
pfff....complicat rau ,cu riscul de a fi judecat,va zic,eu masina noua,vreau sa iau cand ma intorc in tara cam in 1 an ,doi...sau cine stie,acolo vreau sa iau ceva cam in 2-3 mii...si direct din italia...ca acolo o sa stau si sa circul acolo cu ea....cand o sa iau masina in tara,o sa iau noua,sau cel putin inscrisa aici...dar acum sunt in dubii acolo ce sa fac...ma gandesc si la un an bun,ma gandesc sa fie si masina buna...pff greu...visam mult de tot la o pisica dar..e anul cam vechi..plus piesele..acum sa vedem..
oricum dacie ma cam indoiesc sa iau..pt ca cele prezente la mine la bloc....cam lasa de dorit |
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning