![]() |
Ce moda e in BH la paint,numai cu aerograf..Am votat kitch
|
Masina tzipa dupa niste jante si un eleron!
Merge.... |
pai..............jante nu am pus pt ca era iarna........iar din pacate nu avea eleronul pus in poza.......o sa incerc sa mai fac niste poze mai reusite dupa ce termin masina.......PS:nu imi mai ziceti de jante...ca se rezolva in curand :D
|
1 Attachment(s)
in sfarsit.........poze noi......facute in 25 februarie la DB Drag etapa 1 ORADEA :lol: :D :wink: :arrow: :arrow:
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
bine ric`ule ...asha...da`le peste nas :))
jantele se potrivesc de minune ... dar...dupa parerea mea....puneam niste jante mai mari :) ... |
e slabutza .... nu imi place nu e deloc pe gustul meu .... probabil ca daca se va mai lucra la ea intr`o buna zi va ieshi ceva frumos
|
Re: Renaul Laguna
Toti care criticati mai ales astia care ziceti ca ii kitch , aratati voi ce aveti si care nu is kitchuri. lowrider , care-i faza cu Kitch ca ii aerograf? ti ciuda ca acol pe la voi in sat nu se gaseste om cu talent care sa iti deseneze si tie carutza ? cred ca sunt foarte multe masini in Oradea desenate cu aerograf care arata foarte bine. Asa ca nu mai criticati mai bine dati idei , pentru ca un om nu poate satisface pe toata lumea, vorba aia lui sa ii placa nu noua ! Masina lui RIC mi se pare foarte foarte reusita ! imi place
|
cand a fost la prisma m-am uitat vreo 10 min la ea
.....frumos ce a iesit votat=este extraordinara salut |
Arata bine,dar este neterminata.
|
Se pare ca nu vreti sa intelegeti...Aerografierea asta si tot ce tine de vopsele si culori, viniluri si stickere, se face doar dupa ce ai o masina aranjata BETON.Aici nu e cazul, fiindca bodykitul e slabutz pt liniile agresive ale masinii cu care s-a "nascut" din fabrica, ma refer in special la faruri->capota, iar jentile noi sunt mediocre deci...oricum respect pt munca depusa, dar parerea mea e ca mai bine nu o desena-i deloc, ci ar fi aratat mai "mean", intr-un negru sau albastru inchis perlat
|
Renaultul Laguna mi-se pare frumos niste jante si inca ce-va interiorul io l-as schimba mai bine ce av din gheata nu flacari si rosu si galben nu stiu astai parerea mea si porbagaju l-as face din fibra si as baga boxe si in jurul lor as face ca si un fel de ghetar cred ca se poate din fibra normal interiorul s-ar potrivi cu culorile alb pe albastru si niste neoane albe si albastre.Astai parerea mea.Si masina am vazuto in Arad o dat ii faina facuta.NICE A CAR TUNING
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning