Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noul Megane RS - Prima fotografie oficială (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/111979-noul-megane-rs-prima-fotografie-oficiala.html)

adrian_tl30 02-03-09 13:25

Re: Noul Megane RS - Prima fotografie oficială

asta chiar ca e frumoasa :X

blowwind 02-03-09 13:47

Pana acum singurul care m`a inteles e razvanoltu .. din punctul meu de vedere liniile de baza sunt cam aceleasi ... ca asta e tendinta sau nu ramane de vazut ... pana acum la clasa hatch/hot hatch nu au fiecare producator a incercat sa se indentifice printr`un design propriu ..

cat pentru restul .. ca doua masini sa semene nu trebuie sa aiba aceleasi faruri su stopuri sau oricare alte elemente ..

@roska .. mai foloseste si tu semnele de punctuatie ca mi`a luat 10 min sa inteleg ce ai vrut sa zici :) ... no hard feelings ...

Marius_mym89 02-03-09 13:53

marfa culoarea :-) si performantele desigur:-P

SaIBoT 02-03-09 14:23

Mie unul chiar imi place masina,cat despre motorizare asteptam mai mult detalii,dar 2.0 turbo,250 cai suna bine ;)

addicted2trance 02-03-09 14:31

e absolut geniala masina... rs-urile de la renault intotdeauna au fost deosebite, se pare ca nici acum nu au dezamagit :)

Cr0c0 F 02-03-09 15:02

toti comenteaza de leduri....comentezi dar iti plac!

R0b3r71n0 02-03-09 17:36

Prea Baza Motorizarea De 2.0L :XFrumos Foc Rs-u De La Megane

allexutzzu 02-03-09 17:51

e super misto masina...chiar imi place! cred ca va bate golf VI GTI...si la pret si la performante!

marian_tgv 02-03-09 17:56

masina este chiar frumoasa, imi place. Cat despre leduri...este chiar asa de greu de inteles ca de acum inainte marea majoritate asa or sa vina din fabrica?? La aia legea se respecta, nu ca la noi...ledurile se folosesc in locur becurilor normale pt ca au viata mai lunga si consum mai mic, plus lumina mai puternica.

robertinho 02-03-09 18:02

...absolut superba,astept mai multe poze si date tehnice

nsl_iuli 02-03-09 19:32

Quote:

Originally Posted by blowwind (Post 2111647)
LED uri ? hai frate ... aproape toate modelele noi au LED uri ... chiar sunt necesare ?:) si sa nu mai zic ca noul Megane ( varianta in 2 usi ) seamana FOARTE mult cu Scirocco ... :rolleyes2

Led-urile sunt in spate, sunt si la modelul de serie(coupe)
Cat despre asemanarea cu Scirocco, eu zic ca e intamplatoare, din cauza ca au fost proiectate cam in acelasi timp...

Ontopic: Super tare frate 250 de cai din 2.0 stock, cat despre design e superb

L.E. Nu mai vorbiti fara sa stiti, despre service-uri, fiabilitate, etc fara sa aveti argumente. Ati fost intr-un service VW sa vedeti ca si acolo va smulgeti parul din cap cand auziti preturile? Diferenta intre renault(masinile frantuzesti in general) si cele nemtesti este faptul ca la astea nemtesti gasesti si produse facute sun licenta vw, audi, etc. care sunt cam la jumatate de pret...
Inca ceva ati fost la Porche sa configurati vreo masina, sa vedeti ca in versiunea de baza nu va da nimic, nici niste geamuri electrice nu dau, vorbesc din proprie experienta.
Scuzati-mi offtopicul

YGD-sef 02-03-09 19:47

o mica bomba!

Mustang 02-03-09 19:53

Quote:

Originally Posted by Cr0c0 F (Post 2112320)
toti comenteaza de leduri....comentezi dar iti plac!

Stii tu mai bine ca noi ce ne place?

22VIN 02-03-09 20:29

e made by renaultsport deci nici nu imi trece prin cap ca ar putea sa dezamageasca la capitolul manevrabilitate. acceleratia e suficient de puternica, dar deja stim ca nu timpii 0-100 sunt atuurile renaultsportului, ci felul in care stiu sa se "agate" de curbe.
iar cat despre asemanarea cu scirocco - nu este numai cu scirocco, este cu toate coupe-hatch-urile din clasa ei, si anume GTC, proceed etc. c4 mai putin...

blowwind 02-03-09 20:56

Proceed poate ... dar GTC ? C4 ? tu stii cum arata masinile astea ?:)

All times are GMT +2. The time now is 04:31.

- Copyright 2026 4Tuning