Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - Dragos_H (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/111926-machetele-mele-dragos_h.html)

Dragos_H 03-03-09 18:53

Re: Machetele mele - Dragos_H

Mersi Frostbite; da intradevar Mercedes-ul este foarte bine realizat, cred ca este cea mai reusita macheta a celor de la Maisto.

Dragos_H 03-03-09 19:12

7 Attachment(s)
Astazi voi prezenta Ferrari F40, am cautat ceva timp macheta asta si in final am reusit sa o gasesc (multumiri promo).
Macheta este Bburago Italy 1:18. Este o macheta din perioada de glorie a firmei Bburago, una din cele mai bine realizate machete ale lor.

Masina Ferrari F40 a fost construita intre 1987 - 1992 ca succesor al Ferrari 288 GTO. F40 a fost lansat cu ocazia aniversarii de 40 ani a companiei Ferrari, iar principalul concurent era Porsche 959. F40 a fost prima masina de strada care a depasit viteza de 322 km/h (200 mph). Intre 1987 - 1989 a detinut recordul de cea mai rapida masina de strada : 324 km/h.

coman razvan 03-03-09 19:36

Quote:

Originally Posted by Dragos_H (Post 2116105)
Mersi Frostbite; da intradevar Mercedes-ul este foarte bine realizat, cred ca este cea mai reusita macheta a celor de la Maisto.

Mercedesul acesta, si mai au una frumoasa rau! CLS-ul...

Dragos_H 03-03-09 20:42

Asa e Razvan, si acela e bine realizat insa puteau sa umble putin la motor, sa-l faca mai detaliat, dar oricum si CLS este f frumos.
O sa-l prezint putin mai incolo :D

catalyn style 04-03-09 16:37

intr-adevar o masina foarte misto pentru o colectie!mi-am dorit-o intotdeauna,dar nu am reusit sa o achizitionez!;)

Dragos_H 05-03-09 14:55

8 Attachment(s)
Horch 930V 1939 - Ricko 1:18

Plusuri:
- motor detaliat,
- geamuri fata care pot fi ridicate si coborate din maneta usii,
- suspensie fata,
- interior mochetat si detaliat,
- scaune fata rabatabile,
- mocheta in portbagaj,
- directie activa, care merge usor,
- include hardtop.

Din pacate exista si minusuri:
- rotile din spate sunt pe ax si nu au suspensie,
- usile nu se inchid bine, cea din stanga mai ales, dar nu se observa decat la o privire mai atenta.

Dragos_H 06-03-09 10:25

9 Attachment(s)
Jaguar E-Type 1964 - 1:18 Bburago (Thailand)

coman razvan 06-03-09 11:00

Super! Eu caut rosu, dar capotat! :)
De unde l-ai luat si la ce bani?

Dragos_H 06-03-09 11:30

L-am luat in decembrie din Carrefour, am dat pe ea 65 lei, mi s-a parut un pret bun pentru o macheta bine lucrata (chiar daca e made in Thailand) fiind si jaguar :-).

Dark Side 06-03-09 11:51

Quote:

Originally Posted by Dragos_H (Post 2123841)
L-am luat in decembrie din Carrefour, am dat pe ea 65 lei, mi s-a parut un pret bun pentru o macheta bine lucrata (chiar daca e made in Thailand) fiind si jaguar :-).

Chiar ca este bine realizat!
Adica arata foarte realist acele butoane de pe bord...
Ciudat:la al meu (model coupe) se msica si schmbatorul.....:-P

model collector 06-03-09 12:09

Daca le-ar vopsi si ei pe ambele parti ce bine ar fi. Eventual si cu partile mobile deschise

Dragos_H 06-03-09 12:30

Da, si la mine se misca schimbatorul, (bine, in toate directiile, dar e ok) , un detaliu bun pentru macheta , nu am mai vazut la Bburago.

Da model collector, de le-ar vopsi integral ar fi bine, dar se pare ca devine un obicei Bburago.

Dragos_H 07-03-09 10:10

7 Attachment(s)
Bugatti Type 59, 1934 - 1:18 Bburago (Thailand)

THUNDER77 07-03-09 13:39

Deci cu riscul de a repeta , oldies-urile sunt "THE BEST OF THE BEST " !!!!! O intrebare , Horch '39 de unde l-ai luat si la ce bani.....Si apropos, stiam ca cel de sus ( ala rosu ) e 500k , dar Horsch-ul asta care e tot un cabrio, seamana izbitor de mult cu Mercedesul pe care il folosea Hitler ( sper sa nu ma insel asupra anului si modelului care cred ca era '39 ) Oricum , :D , am ghicit anul :D la Horch ( nu cumva Horch-ul este actualul Audi ? ) Inca o data felicitari pentru modelele clasice !!!

Dragos_H 07-03-09 17:42

Mersi Thunder77.
Da intradevar Horch-ul seamana destul de mult cu un Mercedes (doar sunt nemti :D) si este una din marcile care au constituit Auto Union. Din aceasta cauza sigla e compusa din 4 cercuri - patru marci germane care sau unit (1932) si anume: DKW, Audi, Horch, Wanderer. La Auto Union s-a alipit in 1969 compania NSU. Aa, si inca ceva: "horch" si "audi" inseamna "asculta". Astfel a luat nastere denumirea "Audi".

Macheta am luat-o din Germania si m-a costat in jur de 45 Euro. In Romania nu am vazut. In orice caz isi merita banii , este bine realizata.

Referitor la Mercedesul lui Hitler cred ca este un 770K. Tare mi-as dori sa am macheta acestui Mercedes :D.

All times are GMT +2. The time now is 09:19.

- Copyright 2026 4Tuning