![]() |
Re: Machetele mele - Dragos_H
Mersi Frostbite; da intradevar Mercedes-ul este foarte bine realizat, cred ca este cea mai reusita macheta a celor de la Maisto.
|
7 Attachment(s)
Astazi voi prezenta Ferrari F40, am cautat ceva timp macheta asta si in final am reusit sa o gasesc (multumiri promo).
Macheta este Bburago Italy 1:18. Este o macheta din perioada de glorie a firmei Bburago, una din cele mai bine realizate machete ale lor. Masina Ferrari F40 a fost construita intre 1987 - 1992 ca succesor al Ferrari 288 GTO. F40 a fost lansat cu ocazia aniversarii de 40 ani a companiei Ferrari, iar principalul concurent era Porsche 959. F40 a fost prima masina de strada care a depasit viteza de 322 km/h (200 mph). Intre 1987 - 1989 a detinut recordul de cea mai rapida masina de strada : 324 km/h. |
Quote:
|
Asa e Razvan, si acela e bine realizat insa puteau sa umble putin la motor, sa-l faca mai detaliat, dar oricum si CLS este f frumos.
O sa-l prezint putin mai incolo :D |
intr-adevar o masina foarte misto pentru o colectie!mi-am dorit-o intotdeauna,dar nu am reusit sa o achizitionez!;)
|
8 Attachment(s)
Horch 930V 1939 - Ricko 1:18
Plusuri: - motor detaliat, - geamuri fata care pot fi ridicate si coborate din maneta usii, - suspensie fata, - interior mochetat si detaliat, - scaune fata rabatabile, - mocheta in portbagaj, - directie activa, care merge usor, - include hardtop. Din pacate exista si minusuri: - rotile din spate sunt pe ax si nu au suspensie, - usile nu se inchid bine, cea din stanga mai ales, dar nu se observa decat la o privire mai atenta. |
9 Attachment(s)
Jaguar E-Type 1964 - 1:18 Bburago (Thailand)
|
Super! Eu caut rosu, dar capotat! :)
De unde l-ai luat si la ce bani? |
L-am luat in decembrie din Carrefour, am dat pe ea 65 lei, mi s-a parut un pret bun pentru o macheta bine lucrata (chiar daca e made in Thailand) fiind si jaguar :-).
|
Quote:
Adica arata foarte realist acele butoane de pe bord... Ciudat:la al meu (model coupe) se msica si schmbatorul.....:-P |
Daca le-ar vopsi si ei pe ambele parti ce bine ar fi. Eventual si cu partile mobile deschise
|
Da, si la mine se misca schimbatorul, (bine, in toate directiile, dar e ok) , un detaliu bun pentru macheta , nu am mai vazut la Bburago.
Da model collector, de le-ar vopsi integral ar fi bine, dar se pare ca devine un obicei Bburago. |
7 Attachment(s)
Bugatti Type 59, 1934 - 1:18 Bburago (Thailand)
|
Deci cu riscul de a repeta , oldies-urile sunt "THE BEST OF THE BEST " !!!!! O intrebare , Horch '39 de unde l-ai luat si la ce bani.....Si apropos, stiam ca cel de sus ( ala rosu ) e 500k , dar Horsch-ul asta care e tot un cabrio, seamana izbitor de mult cu Mercedesul pe care il folosea Hitler ( sper sa nu ma insel asupra anului si modelului care cred ca era '39 ) Oricum , :D , am ghicit anul :D la Horch ( nu cumva Horch-ul este actualul Audi ? ) Inca o data felicitari pentru modelele clasice !!!
|
Mersi Thunder77.
Da intradevar Horch-ul seamana destul de mult cu un Mercedes (doar sunt nemti :D) si este una din marcile care au constituit Auto Union. Din aceasta cauza sigla e compusa din 4 cercuri - patru marci germane care sau unit (1932) si anume: DKW, Audi, Horch, Wanderer. La Auto Union s-a alipit in 1969 compania NSU. Aa, si inca ceva: "horch" si "audi" inseamna "asculta". Astfel a luat nastere denumirea "Audi". Macheta am luat-o din Germania si m-a costat in jur de 45 Euro. In Romania nu am vazut. In orice caz isi merita banii , este bine realizata. Referitor la Mercedesul lui Hitler cred ca este un 770K. Tare mi-as dori sa am macheta acestui Mercedes :D. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning