![]() |
la motor nu vreau sä fac incä nimic. rämine asa. si basul din portbagaj se aude bine dar acuma vin 2 noi inäuntru :wink:
|
|
super mistoaca masina! :) o culoare ar prinde bine: un negru perlat cu albastru spre movuliu ! oricum e superba imi place! :) so stapanesti sanatos si fara buleli :P :)
|
a
felicitari pt masina...foarte frumos lucrata. pragurile mi se par cam incarcate, dar in rest e super.
Ai cd-player ca al meu :) |
:roll: ude gasesc si eu niste pleoape un eleron mic adica asa sa nu sara in ochi si o toba sport ,cat despre magazinele noaste de tuning imi pare rau nu ca afara
|
ARE PREZENTZA SCENICA...!
ARE UN INTERIOR...DE INVIDIAT! AR TREBUII SA UMBLII PUTIN LA PONEI... :!: :D :wink: 8) |
Re: Astra G Tuning
11 Attachment(s)
dupä ce am lucrat toatä iarna la masinä am reusit sä fie gata pentru anul acesta. modificäri fäcute in iarnä: faruri angel eyes, stopuri LED, TFT monitor cu DVD player, portbagajul modificat.
|
Foarte misto masina , felicitari , ps : stopurile pe care le vroiam si eu numai ca nu merg pe bertone :((((((((((( id-ul meu de mess (phantomasxxx ) poate intrii si tu sa vb , ca am nevoie mare de stopuri si nu gasesc....multumesc anticipat.
|
frumoasa foc masina..tot respectu'...mie nu imi plac pragurile dar in rest masina e tare
|
Zi-mi si mie de unde ti-ai luat luminile de la clante?Si cum sunt prinse.Multumesc
|
felicitari! lucrat cu bun gust! n-am ce zice ft frumoasa ..pragurile cam naspa dar merge!
|
DVD-u integrat in consola centrala e ce-a mai tare chestie. Mie asta imi place cel mai mult. E frumos si exteriorul!!!
|
felicitari pt masina..arata excelent...ai putea pune 2 iesiri la evacuare...dar si asa arata f.b.imi plac stopurile si dvd`u
|
arata super tare, facuta cu bun gust...
|
4 Attachment(s)
mai am niste poze noi fäcute cum aratä acuma masina mea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning