![]() |
Re: My Ford Granada 78'
mersi! parca o schimba total :D deabia astept sa le pun si pe cele pe fatza...astept caucioacele pentru ele. :)
|
sunt de mertan sau de pe ce masina provin?
deja e altceva, vreau s-o vad si de fata saltata :twisted: |
da sunt de mertan :D astept sa mai fac ceva bani, sa le pun anvelope si la alea pe fata...sunt prea mari anvelopele de pe ele si imi ating cand virez :D imi trebuie 205 maxim pe fata
|
re: Ford Granada 2.0 V6 - 78'
Asteptam daca vor fii si jante pe fata.
|
cu jantele alea s-a transformat dovleacul in caleasca =))))
|
bine spus :lol: azi intra la cosmetizare, o sa pun poze diseara :D
|
1 Attachment(s)
in lucru :D grila noua, bara noua, aranjat faruri, capota, aripa...am pus si niste proiectoare. Maine jantele pe fata, plus mici reglari la motor si frane :twisted: aaa si toba, ca am pierdut vechea toba in marile cratere din bucuresti :lol:
|
8 Attachment(s)
dupa un mic accident, lizu a primit mai multa atentie :D am apucat sa ii schimb anvelopele pe fatza cu unele pe 195/60, ca cele pe 215/60 imi atingeau in aripi si in interior. Am indreptat bara fatza si am vopsit-o...asta e provizoriu, ca bara trebuie schimbata :D astept barile de granada rs. In rest a mai primit o toba de motor, o sa ii fac poze+filmulet la sunet. Cam atat deocamdata, o sa urmeze suspensie sport, discuri ventilate de 2.8, bad boy look, folii :lol: gata ca incep sa visez.
|
ai luat-o pe ulei (LE: nu ulei Mobil 1) cu postarea asta....niste poze mai pe lumina nu puteai face...cu masina de drift din parcare de la GrandArena :))
|
o sa mergem in parcare sa facem poze+movie :D pana ne dau paznicii afara. Am luat-o pe castrol un pic, dar sper sa realizez tot ce mi-am propus...si tu o sa ma ajuti :)
|
7 Attachment(s)
update de poze, lizu a primit o baie si o mica lustruiala :lol: doar se face curatenia de paste.
|
PESHTE FERICIT! ... ne ajutam ... vedem noi cum facem ...
|
si tie la fel :D sa vina franele si 2.8, si dupa o sa ne ajutam :)
|
:D
Granada n-a tradat cauza si a mers pe CASTROL ! Felicitari... |
1 Attachment(s)
azi ii schimb si uleiul, da CASTROL :lol: fara mobil 1 : )) o mica poza cu urmatoarele modifcari. Mersi supapa de vt. Masina pleaca la garaj, pentru modificari, o sa stea acolo cateva saptamani. :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:53. |
- Copyright 2026 4Tuning