![]() |
Re: Espero...
Zic eu ca la interior ar trebui sa optezi pentru o singura culoare...sa nu fie sorcova:)
Incearca sa schimbi culoarea la ceasuri, la butoanele ventilatiei...si daca vrei sa ii tii totusi leduri in aerisiri...incearca niste leduri mai slabe in intensitate sa nu atraga atentia. P.S. Pozele sunt desenate de tine :lol:?! |
mda... ledurile nu sunt asa de puterince pe cat crezi tu, sunt foarte discrete;) . nu am vrut sa bordul rosu, pentru k am vazut la cineva si nu lumineaza deloc bine, adik noaptea deabia se vede... si mie chiar nu mi se pare sorcova pentru ca si CD-player-ul are lumini rosii, si mai sunt prin bord lumini rosii... era sorcova daca puneam leduri albastre sau mai stiu io ce culoare....
|
.............................
|
e cumva 4 x 4 ?:D
|
nop... ai vazut tu cumva vreun Espero 4x4? :shock:
|
da... un amic :P
|
5 Attachment(s)
Intre timp mi-am mai facut si eu timp pentru maisna si i-am pus un eleron, si.. i-am vopsit semnalizarile din spate pentru ca folia se tot exfolia...
poze: |
Frumos imi place ca nu ti-ai pus un eleron cat casa scanteii mai inalt decat masina cum fac majoritatea, asta e numa bun frumos elegant :) pt asta respect:)
|
ms de apreciere!
|
Arata bine si eleronul si semnalizarile negre! Frumos si de bun gust! Good work! Semnalizarile mi le fac si eu asa sapt viitoare ;)
|
MS! acum o sa imi fac timp sa ma ocup si de partea mecanica, pentru ca nu trebuie nici ea deloc neglijata... O sa ii schimb consumabilele (placute frana, fitre aer si benzina, ulei cutie le-am cumparat) mai trebuie sa iau uleiul de motor + servo! Pe langa acestea o sa ii schimb bucsile la brate fata/spate, arcurile de pe fata cu unele mai mici pentru ca e un pic cam ridicata de fata si mai mai verific si ce e pe la rotile din spate pentru ca nu mai tine asa bine frana de mana si sa vad si rulmentii cum se prezinta... cam astia ar fii problemele ei... cred ca sambata ma apuc de ea... sa vad ce chef am :D
|
imi place masina...simpla si ingrijita...ce ai folosit la vopsirea semnalizarilor?le-ai vopsit pe exterior?
|
ms! pai pentru semnalizari am folosit spray din ala special pentru asa ceva si le-am vopsit pe exterior...
La reparat maine intra ca saptamana trecuta n-am avut timp... Cu ocazia asta o sa o cobor un pic mai jos de fata (3-4 cm) prin schimbarea arcurilor... vad eu maine ce ii fac... o sa revin cu poze |
mike..de unde ai luat spray-ul pt vopsit triplele?o marca ceva?ca am cautat pe la toate magazinele de piese auto si nam gasit...
|
DUPLI-COLOR!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning