Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Gemballa Mirage GT Carbon Edition (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/111511-gemballa-mirage-gt-carbon-edition.html)

slayersland 26-02-09 23:00

Re: Gemballa Mirage GT Carbon Edition

Frumos

18_NYK 26-02-09 23:15

Ce nume urat ,Gemballa,suna a manele:D. Oricum frumusica masina dar ... altceva numai stiu si ei ce sa faca??numai carrera GT??

agentulsecret3 27-02-09 10:01

Quote:

Originally Posted by 18_NYK (Post 2103731)
Ce nume urat ,Gemballa,suna a manele:D. Oricum frumusica masina dar ... altceva numai stiu si ei ce sa faca??numai carrera GT??

salut in caz ca nu iti merge GOOGLE ..un ajutor mic .UWE GEMBALLA il cheama pe propietar si nu canta manele spre dezamagirea ta.pace

http://www.gemballa.com/CarTyp_37

e4e | DOOREX 27-02-09 12:14

E frumoasa, puternica, scumpa:D si Porsche. Toate OK...Gemballa...OK...EXISTA SI ALTE MODELE PORSCHE FRUMOASE, PUTERNICE, SCUMPE...de ce nu se ocupa Gemballa si de alte modele? Obsesie de prost gust cu GT asta...is satul...Prefer un 911 Carrera TURBO stock de prin 90`.

18_NYK 27-02-09 13:26

Quote:

agentulsecret3>
salut in caz ca nu iti merge GOOGLE ..un ajutor mic .UWE GEMBALLA il cheama pe propietar si nu canta manele spre dezamagirea ta.pace
Nu ,nu-mi merge,e vreo problema:evil:??? Am zis ca suna urat Gemballa (chiar daca asta-i numele proprietarului,tot urat suna;)).
Quote:

UWE GEMBALLA il cheama pe propietar si nu canta manele spre dezamagirea ta.pace
Nu-l cheama nimeni ,ala este numele lui. Stai linistit ca nu-mi plac manelele si daca-mi placeau nu stiu care ar fi fost problema. Pace.

Alex_pitesti 27-02-09 13:49

"Stai linistit ca nu-mi plac manelele si daca-mi placeau nu stiu care ar fi fost problema. Pace" by 18_NYK
off.hai k mai asculti mincinosule :lol:
on. da ce conteaza numele..putea sa se numeasca si "GUTA MIRAGE GT SALAM EDITION" ca mie tot imi place:rolleyes2

agentulsecret3 27-02-09 14:08

usor.. sa iti pleznesca vre-o artera..:) am inteles nu iti place numele.trecem peste

18_NYK 27-02-09 21:08

Quote:

Alex_pitesti>
Stai linistit ca nu-mi plac manelele si daca-mi placeau nu stiu care ar fi fost problema. Pace" by 18_NYK
off.hai k mai asculti mincinosule
on. da ce conteaza numele..putea sa se numeasca si "GUTA MIRAGE GT SALAM EDITION" ca mie tot imi place
Da,asa e ,ascult pe ascuns sa nu ma auda nimeni si sa rada de mine ca ascult manele:lol:.

18_NYK 27-02-09 21:12

Quote:

agentulsecret3>
usor.. sa iti pleznesca vre-o artera.. am inteles nu iti place numele.trecem peste
Acu ma mai si blestemi aa?? (usor.. sa iti pleznesca vre-o artera..) glumesc:lol:. Scuze eram nervos... dintr-un alt motiv:oops:.

agentulsecret3 27-02-09 21:14

am inteles ..ai realizat ca ai skoda in parcare decat un MIRAGE?

18_NYK 27-02-09 22:07

Cum de ai ghicit motivul:lol:???

Michael 27-02-09 22:36

Quote:

Originally Posted by muntiu (Post 2103059)
vara trecuta am vazut un Porsche Carrera GT Gemballa pe DN1,era culoare inchisa mata,iar in urma ei un Gallardo negru.
Este din tara?

slabe sanse pe la noi asa ceva...poate doar carrera gt.

foarte reusit kitul de la Mirage GT.

gaya 04-03-09 09:05

deci carrera GT era si asa o masina super manevrabila :D...mai ales cu tuningul asta de la GEMBALLA kred ka e o nebunie.... e masina de viss :X

boy_wonder 02-06-09 16:48

9 Attachment(s)
Update Foto: Gemballa Mirage GT Carbon Edition

allexutzzu 02-06-09 17:22

Quote:

Originally Posted by Michael (Post 2106383)
slabe sanse pe la noi asa ceva...poate doar carrera gt.

foarte reusit kitul de la Mirage GT.

este un gemballa si la noi in tara...are un Brasovean un Cayenne facut de geemballa si un carrera GT preparat tot de ei..a fost pe la TV acum vreun an... ;)

All times are GMT +2. The time now is 13:56.

- Copyright 2026 4Tuning