Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz chel...dar cu vreo 2 leduri (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/111301-matiz-chel-2-leduri.html)

ing3r 02-03-09 23:08

Re: Matiz chel...dar cu vreo 2 leduri

Cred ca o sa am nevoie de putin spray negru de la tine, iti spun eu de ce :D
Ai rezolvat cu conductele alea?

RD-Woo 03-03-09 07:11

Quote:

Originally Posted by ing3r
am nevoie de putin spray negru de la tine, iti spun eu de ce

Ca sa vopsesti scrisurile de pe capacul portbagajului cu negru... :twisted:
si eu cred ca arata mai bine decat cu ele cromate.. ;)

ing3r 04-03-09 02:32

OOOO...Bineee RD-Woo, uite ma cine stie ! :D :D

banzay 10-03-09 04:31

Din pacate matizul o sa ramana exact asa cum a venit, in plus cu cd-player boxe si cotiera. Cine vrea A/C 10 mil, Geamuri electrice 3,5 mil, fete de usi de SE 2 mil, proiectoarele 1 mil, mp3playerul cu sd-card si telecomanda pe volan wireless 280 lei. Preturile nu includ transportul si sunt oarecum negociabile, dar putin.

ing3r 10-03-09 04:59

Pacat! Mare pacat! Si ce frumos aratau fetele alea de usi...:( Sa nu mai vb de casetofonul cu telecomanda pe volan...Ii dadea alta fata matizului!

banzay 10-03-09 17:25

Va cer si eu un sfat...in caz ca as vinde masina...cam cat as putea sa iau pe ea? Starea tablei e ok desi o mica denivelare la stalpul spate stanga dar se vede numai daca te uiti atent, motorul e ok, fara accidente, an 2007, itp 2011, ~22.000 km, revizii la zi, cauciucuri in stare buna, cd-player mp3, boxe fata spate, cotiera, roata rezerva, ledurile doar de impresie buna/rea pt cumpartor :) si cam atat.

banzay 12-03-09 12:57

1 Attachment(s)
Am vopsit si eu torpedoul si capacul de la airbag...

danutz_2007 12-03-09 13:07

[QUOTE=banzay;2133942]Din pacate matizul o sa ramana exact asa cum a venit, in plus cu cd-player boxe si cotiera. Cine vrea A/C 10 mil, Geamuri electrice 3,5 mil, fete de usi de SE 2 mil, proiectoarele 1 mil, mp3playerul cu sd-card si telecomanda pe volan wireless 280 lei. Preturile nu includ transportul si sunt oarecum negociabile, dar putin.[/QUOTE

ma intereseaza pe mine mp3,dar fara telecomanda sau alte minunatii...doar mp3 ul...

Andutu TZH 12-03-09 16:51

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2133942)
Din pacate matizul o sa ramana exact asa cum a venit, in plus cu cd-player boxe si cotiera. Cine vrea A/C 10 mil, Geamuri electrice 3,5 mil, fete de usi de SE 2 mil, proiectoarele 1 mil, mp3playerul cu sd-card si telecomanda pe volan wireless 280 lei. Preturile nu includ transportul si sunt oarecum negociabile, dar putin.

Pacat

banzay 12-03-09 18:21

2 Attachment(s)
Danutz, imi pare rau, dar il dau cu totul...asa poate raman cu telecomanda... Alea le dau mocca nu am ce face cu ele. Doar 240 lei daca vrei playerul...

Si se pare ca nu ma opresc din vopsit...watch this :)

PS: Pana acum tot ce am facut, ceasurile de bord au ramas la locul lor si inca au sigiliul pe ele :lol: E ceva nu? O sa pun o poza si mai de recenta cum arata iluminate...

Andutu,mersi... dar asta e... Poate in viitor ma gandesc la altceva cu mai multe dotari...sper doar sa nu fac vreun downgrade :)

mareo 12-03-09 18:25

Salut! Ai un matiz interesant.
Ai putea sa imi spui si mie cum ai scos capacul de la airbag?
Multumesc anticipat si bafta!

banzay 12-03-09 18:29

Capacul de la airbag e prins in 4 suruburi. 2 in partea de sus si 2 mai apropiate in partea de jos. Te ajuta mult daca scoti torpedoul... vezi imediat suruburile si le poti scoate foarte usor asa. Multumesc de incurajari...dar... termenul potrivit era "a fost un matiz interesant" Acum e... chel...doar ca are niste plastice vopsite...imi cam pare rau, dar noi sa fim sanatosi, vorba celor cu nush ce bere :)

PS: E o masina atat de usor de dezansamblat. Cu o cheie de roti, una de 10 sau 12 parca si 2 surubelnite (una cruce, una normala), desfaci toata masina... Eu am cam scos bordul, si l-am pus la loc in maxim 2 ore, cu toate puse la loc, fara sa zdrangane, fara sa imi ramana suruburi/ alte piese in plus :P

banzay 20-03-09 21:31

Se poate inchide. Matizul nu mai e in posesia mea. A plecat intr-o stare excelenta, fugea de rupea si nu arata nici rau deloc. Fie ca si pe noul proprietar sa il serveasca la fel de bine ca si pe mine. Va multumesc pt. ajutor/sfaturi/idei/critici(nu prea au fost din fericire)!

All times are GMT +2. The time now is 09:40.

- Copyright 2026 4Tuning