![]() |
Re: Fifth Gear a testat noul Focus RS
nice..really..nice... one of the best hothatches in the world!!!!
n-ar strica albastru .. dar nici verde nu-i rau. Sa vedem ce or sa scoata si rivalii... mie imi place mult masina! |
Super-tare si mai ales are un design deosebit!
|
cel mai hot hatcback....si noua mazda 3 MPS mi s-a parut interesanta sa asteptam datele oficiale..
|
Quote:
Puterea generata de 300cp acum pe piata e cea mai mare din categoria hatch, iar LSD din fabrica este foarte rar (tot in aceasta gama). Quote:
Quote:
Quote:
PS: face suta sub 6 sec si are reprize fulminante, oare exista vreo problema, eu zic ca nu. |
Quote:
aici numai e vorba de focus ws gti pentru ca nu le poti compara;) asa e daca avea un 'w' in bot era o masina foarte buna, dar e un ford si u sti ca doar volkswagen face masini bune :))) verdere pentru RS este ca si portocaliul pentru ST, il face o masina mia 'rara' :D |
cand vezii asa ceva ...si te gandesti ca e un ford .. ti se umple inima de bucurie ... pacat ca are un consum pe masura
|
Quote:
|
in primu rand u ai deschis subiectul cu gti'ul ca e mai echilibrat si acu o dai ca nu are elegatura :) si am comparat r32-ul pentru ca e cel mai puternic golf cu rs-ul pentru ca este cel mai puternic focus ;) aici e vorba de masini stock;)
om trai sa apara si r20-ul si vedem ce si cum! acest topic este dedicat rs-ului nu ca sa aberati voi cu gti-uri, opc-uri sau mai stiu yo ce 'super masini';) |
E foarte ieftina in comparatie cu alte masini de 300 cp 2009,ca performante e pe-acolo... Foarte tare...
|
maiculita...asta da tehnologie...nu-mi vine sa cred :D :rockon:
|
boy_wonder ...dar topicul facut de mine? Unde e? A zburat? Nu stiam ca aici zboara topicurile fara macar sa zici ceva...Si vorba aia... am si eu ceva scris colea` sub nume...nu?
Oricum merci :)esti un dragutz! |
Quote:
|
Quote:
|
mare pacat ca nu are tractiune integrala:!::!::!::x acest lucru este un mare minus :!: pt cine a mers cu 4wd sigur nu mai vrea altceva si asta pe toate suprafetele ma refer pt ca testul a fost facut pe asfalt curat si cu gume pe 17-18 cu / 235 sau mai mult dar pe asfalt ud ce se intampla :?::?::?: cum este pusa jos tractiunea :?: sau sta tot timpul aprins becul [ sau semnul ] de la ESP [ controlul tractiuni ] sau cum se o fi chemand la ford . dar pe macadam / zapada / ce se intampla ??? de ce 300 de cai pe o singura punte :?::?::?: intr un viraj mai strans sau " ac de par " cu controlul tractiuni scos daca pui gazu' ce se intampla ??? eu cred ca are un caracter subvirator violent oricat de ecilibrata ar fi masina .
|
si cu 4x4 cu aceeasi putere cu controlu tractiunii scos.. pe asfalt umed in ac de par..oare ce se intampla?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning