Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   BV 02 RHD (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/111225-bv-02-rhd.html)

George RHD 25-02-09 15:50

Re: BV 02 RHD

vreau sa le montez ca la carte si vreau sa ma indrume cineva cu ce trebuie sa incep si cam cat m-ar costa si unde?
poate exista un atelier sau poate cineva a mai pus va rog ajutatima bye

LUCI BV 89 WRC 25-02-09 23:46

Gica eu te-am pus in tema si cu lasatu jos si cu tinuta de drum si cu rollbarul,masina este mult prea lasata pt amortizoarele ce le ai....
si folositi m.p sau mess pt intalniri si alte discutii!

TIGANU AG 26-02-09 13:55

Da boss,am folosit PM-ul!Scuze;)!

George RHD 26-02-09 15:27

salut baieti am revenit si eu cu o mica precizare un anumit prieten specifica cu f multa nerusinare ca masina mea e barcuta si ca roata spate freaca si nu se stie daca mai am cauciuc pe spate in primul rand maina mea a fost lovita in aripa spate dreapta de catre un bou si nu am avut timp sa o indrept.ieri am indreptat frumos aripa si am inceput sa trag chit pe ea masina merge f bine nu face ca barca deloc dar vad ca nu mai am prieteni care unul dintre ei nici macar nu stie pe unde se suie in masina bafta inca odata la toti cu dacii si memebri 4-tunning cu stima GEORGE_RHD

LUCI BV 89 WRC 26-02-09 16:04

nu va mai tot suparati atat ma ca toate sunt cu mici defecte
masina intr-adevar a fost lovita acolo si cum e prea joasa acum freaca dar se rezolva,cred ca deja a tras aripa in rest mici finisaje si masina e ok !!!

George RHD 27-02-09 11:29

cine ma poate ajuta cu un sfat vreau sa stiu dk fac stalpii negrii de la usi si pun folie pe toata masina arata bine?cu stima ptr toti membri 4-tunning

Carnacior 01-03-09 16:30

Arata bine ma :) da mai intai repara restu masinii si lasa rollbaru pentru mai tarziu in pana mea

cornelloco 01-03-09 16:39

da teava aia de zici ca e tun nu se poate scurta ? sa dea mai mult a finala

George RHD 01-03-09 19:24

ieri sa lucrat la masina o sa revin cu poze cu asa zisu-l tun i-am facut prindere frumos ca sa nu vibreze toba e din aluminiu ca astea din comert connexuri am schimbat 10 suna frumos sunt multumit bafat la toti membri 4-tunning

LUCI BV 89 WRC 01-03-09 22:04

Quote:

Originally Posted by George RHD (Post 2110334)
ieri sa lucrat la masina o sa revin cu poze cu asa zisu-l tun i-am facut prindere frumos ca sa nu vibreze toba e din aluminiu ca astea din comert connexuri am schimbat 10 suna frumos sunt multumit bafat la toti membri 4-tunning

Cucule te caut luna asta pe la jumate sa vedem cum arata rollbarurile !

George RHD 03-03-09 18:15

salut baieti revin si eu cu ultimele mele amanunte azi am stilizat putin masina si vreau sa stiu si parerea voastra am vopsit ramele la usi si stalpii vreau sa stiu dk pun folie asta va fi cat de curand o sa arate bine?va salut si bafta stima si respect 4-tunning

Carnacior 03-03-09 18:41

ce culoare ai vopsit ma ? pune si tu poza ca altfel nu are cum sa zica lumea daca e naspa sau fain la un lucru pe care nu il vede :|

Carnacior 06-03-09 13:40

1 Attachment(s)
Asa mai bagat arata mai bine :) "tunu"
Ba eu tiam zis sa refaci fata ca in poza de mai jos :) arata de 100 ori mai bine

Bughilas 08-03-09 22:07

salutare George...
sper ca nu mai ai eleronul ala pe masina ca dupa mine nu arata deloc bine...
Am si eu o intrebare..De unde ai luat prelungirea aia de spoiler din fata?
sau e de Logan? am inteles ca si aia se potriveste bine pe acest model de spoiler..
Spor la treaba si ai grija de ea

George RHD 09-03-09 07:49

eu prelungirea de pe fata am luat-o de la un magazin din bv dar momentan nu mai este ca am rupt-o intr-o bordura eleronu e dat jos de mult ultimele 2 poze sunt actuale bafta si tie si grija mare de ele ca sunt masini cu suflet si sensibile:lol:

All times are GMT +2. The time now is 16:32.

- Copyright 2026 4Tuning