![]() |
Re: Alfa MiTo GTA Concept dezvaluit
Banuiesc ca se vrea rivala lui SCiroCCO...si eu zic ca il va pune la respect !!!
Masina arata foarte bine in comparatie cu Vw...mie unu chiar imi place...mai ales spatele!!!bv alfa! |
arata intr un mare fel...iar faptul ca dintr un motor de 1800 cmc sa scoti 240 de cai mi se pare de asemenea extraordinar...bv lor...
|
Oare se gaseste de cumparat plasa de plastic stilul asta?
|
Quote:
|
Doar mie mi se par 240 de cai record la clasa asta? Pai si Mini ce mai are de zis cand vine vorba de linie dreapta? Daca asa o sa iasa pe piata, o sa tina multe masini din clasa mai mare in spate la capitolul linie dreapta, ca de clasa ei nu se mai pune problema. Chiar sunt curios daca o sa ridice stafeta atat de mult.
|
Din nicio pozitie nu poate "Ochi de buburuza" sa arate mai bine ca un Scirocco. Doi la mana, plasa e peste proiectoare, indiferent cum te-ai uita.
|
Quote:
Quote:
personal nu-mi place mito, dar Alfa au fost tot timpul intr-o perceptie love/hate fara zona gri. Edit: my bad, are 305 :lol: |
MiTo mi-a placut de cand a aparut. GTA- foarte tare. Singurul minus, relativ, ca poate ar fi un aspect pozitiv pt unii, faptuul ca rotile sunt excesiv de mari, mi se pare 19 sau chiar 20. Iar puterea, din nou, este prea mare pt Mito care nu are macanica rafinata ce o are Mini de ex(o masina in stare sa suporte stresul provenit de la putere la nivel de sasiu/mecanica). Dar la o adica depinde si de modul in care propulsorul elibereaza puterea- daca este finutz va fi un motor care se presteaza si condusului relaxat, ceea ce ma indoiesc pt ca la asa putere dintr-un 1,8, adica multi CP/cmc de obicei inseamna temperament nervos doar la un anumit range de turatii, suferind in partea joasa a turometrului de un anumit "gol" de putere. Eu am citit si de cave diferential electronic mai avansat decat DNA-ul de pe versiunile sport ce echipeaza celelalte motorizari, ceea ce poate fi numai OK ! :)
|
masina de mitocar
|
Quote:
P.S. Mi.To GTA concureaza (vorba vine) cu Mini, Polo Gti, Ibiza Cupra si alea, nu cu Golf. |
Quote:
In alta ordine de idei: chiar mi se pare un record 240 de cai pt un 1,8(chiar mai mic, de fapt) dar VAG de ex a facut chestia asta acum aproape 10 ani cu TT (225 de cai). 10 ani!!! Focus RS este totusi un 2,5 litri, plus ca are si 5 pistoane si este si in clasa superioara. Eu personal am tras concluzia ca strategia de colocare p piata a modelelor VW este cea mai buna pana acuma-caz de studiu- Scirocco, cu o platforma pusa la incercare pe cele mai variate modele, dar modificata profund in spiritul sportivitatii reuseste va reusi sa rapeasca clientii Mini, pt ca este in acelasi range de pret dar ofera motoare mai mari, abitabilitate mult mult superioara, si design mai agresiv. Si toate astea mentinand imaginea non-premium VW, pt ca de segmentul premium se ocupa Audi pt dansii. |
Quote:
|
Quote:
1. Mi.To GTA va avea cu 29 cp mai mult decat Mini JCW. 2. Mi.To GTA va fi mai ieftin cu $2700 decat Mini JCW. 3. Cine isi ia o astfel de masina, isi ia pentru ca-i place, nu pentru ca are performante superioare/inferioare altui model. 4. Va avea fix aceeasi clientela pe care o are Mini, Polo GTI, 207 GTI, etc. 5. In threadul asta se prezinta un model Alfa Romeo. Nu cred ca intereseaza pe nimeni ce-a facut vag acum 10 ani. 6. Motto-ul acela e pt cei care sofeaza ca cizmele. 7. Specificatiile tehnice sunt cum sunt dintr-un motiv, stiu ei (inginerii Alfa) ce fac acolo, doar 159 nu e prima in clasa ei degeaba. |
1-faptul ca are cu 29 de cai in plus este fix 0, daca tu inca mai ai nevoie sa ti se spuna chestia asta, esti un incepator
2-faptul ca costa mai putin este singurul atu al lui MiTo, pt ca raportul calitate pret tot nu este mai bun decat la Mini 3-cine isi ia o masina din asta si-o ia pt imagine-astia se numesc cocalari, ceilalti si-o iau pt substanta si performanta iar capitolul asta Mini este primul in clasa 4-deocamdata este mai buna decat 207 GTI, retul ramane de vazut 5-intereseaza pe toata lumea pe ce da banii, daca nu intereseaza ce a facut Vag, citeste tot thread-ul si ai sa vezi la ce ma refer( erau persoane ca puterea era incredibila, si aminteam ca acum 10 ani puterea asta a atins-o un alt producator) 6-vad ca-to place sa jignesti, esti necalculat, pripit si frustrat, gandeste mai mult putin inainte de a posta, pls. 80% dintre italieni recunosc ca Alfa nu mai este demult ceea pt ce era cunoscuta ca masina sportiva, tot aceiasi italieni confirma si moto-ul. 7-de cand este 159 prima in top? ciudat ca in italia are f f multe defecte, de la electronica, cele mai frecvente, la imbinari, la zgomot. In orice 159 este un compromis, daca tu inca crezi ca "prima in top" este cea mai buna esti naiv, permite-mi. "Apoi tu ai dat-o in balarii" te rog sa-i adresezi tatalui tau, daca nu te superi si daca-i place, citeste inca odata post-ul meu si raspunde civilizat cum ti-am raspuns si eu, k? Poti sa o iei ca pe un avertisment. Pfff, ardelean de-al meu frate, si se lasa in prada teribilismului. Dezamagitor. Sper sa-ti revii. Numai bine |
Quote:
2. De unde stii tu asta? 3. mini nu e Alfa Romeo, oricat ai ridca-o in slavi. 5. Erau altii si inaintea vagului cu puterea asta, spre exemplu Lancia Delta S4 Stradale avea 1759 cmc 250 cp, dar pt asta n-a sarit nimeni in sus pe niciun thread vag sa se laude. 6. 50% din italieni sunt femei (sa zicem). Din ele cam 5% au treaba cu masinile. Dintre barbati, sa zicem cam 50% au treaba cu masinile, deci 25% din populatie. Lasand la o parte cei care folosesc masina pt a merge la serviciu si in concedii, raman vreo 20% care sunt impatimiti. Din aia 20% vreo 10% sunt Alfisti. Deci, care 80%? Necalculat? Frustrat?:D think again. 7. Fa bine si vezi neshte teste comparative in clasa Alfei 159. E trist ca nu suntem in stare sa ne bucuram de o masina, ba mai mult, pe fiecare thread apare, inevitabil, comparatie ori cu bmw, ori cu audi, ori cu vw. Din fericire, majoritatea dintre noi nu-si vor cumpara Mi.To GTA, sau Scirocco, sau vreun BMW dopat, asa ca parerea noastra nu conteaza catusi de putin in fata "prostilor" care le si cumpara. Sper ca n-am ajuns sa ne dam avertismente pe internet. Nu din alt motiv, dar nu e frumos. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning