![]() |
Re: E46 - 320 ci CABRIO (2002)
Quote:
le cojesti bine de tot si le vopsesti :D |
Quote:
sa tineti minte: daca nu sunt negre de fabrica,le vopsiti odata pe saptamana.Marian stie mai bine.:)) |
2 Attachment(s)
Nu le-am vopsit negre din 2 motive:
1. se vor decojii 2. dau bine cromate in combinatie cu ornamentele cromate de pe stalpul parbrizului si jur-imprejurul masinii. In plus, la interior clantele de deschidere usi tot cromate sunt. Ca sa se asorteze si mai bine am ales sa-i pun inele de bord modelul cromat nu mat... Totusi nu exclud varianta nari negre...astept in continuare sugestiile voastre! |
Nota: a se observa efectul oglinirii gradatiilor in inelele de bord!
|
7 Attachment(s)
Poze cu jantele montate pe masina...
|
Sunt frumoase dar trebuie sa ai grija la gropi. Cum se comporta cu cauciucurile alea?
|
frumoasa masina,dau foarte bine jantele.....sa ai grija de ea, si multa bafta...
|
Salut, foarte foarte frumoasa masina, acest model de jante mi se pare ca da foarte bine pe e46, mai ales pe diametrul 18.
Voiam sa-ti atrag atentia, asupra unui club, de pasionati ai caroseriei E46, pe care vrem sa-l infintam. Asa cum baietii cu ursii au fanclub-ul lor, de ce sa nu avem si noi. Momentan noi purtam discutiile aici : https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw/113567-discutii-e46-club.html Dar ulteriror vom face un site/forum dedicat ... Cel mai important lucru este ca duminica, 17 mai, ne vom intalni (putini multi cati om fi) pentru a ne cunoaste mai bine... Si am fi onorati daca ai participa si tu. Salut si o zi buna. |
In sfarsit anotimpul cald si frumos a venit! :lol:
|
Foarte frumoasa masina, ii sta bine cu jantele astea :)
|
Ar fi mers mai bine niste jante de ALPINA.
|
Am ales OZ Chrono HT fiindca pe 18 fiind trebuiau sa fie cat mai usoare posibil pt a nu afecta performantele masinii.
Multi cand isi aleg o janta se uita doar la design, multi nu stiu ca 1-2-3 Kg in plus pe fiecare roata va afecta grav modul de rulare si functionare al respectivului autoturism, micsorandu-i considerabil performantele si in acelasi timp crescandu-i lafel de considerabil consumul... Cateva specificatii reale: O janta goala OZ Chrono HT 8jx18 are 8,4 Kg, este o greutate excelenta! O roata completa originala BMW BBS 6jx16 cu tot cu anvelopa (noua Vredestein) 225 55 16 cantarea 18,5 Kg O roata completa OZ Chrono HT cu tot cu anvelopa (noua Vredestein) 235 40 18 cantareste fix 18 Kg Nota: toate masuratorile au fost facute in aceeasi zi si cu acelasi cantar (electronic digital). E posibil ca greutatile reale sa difere putin, dar nu intre ele !!! Nefiind diferenta de greutate intre cele oem si OZ-urile din prezent, in 2 ani de folosinta si cca 17000-20000 Km nu am avut probleme cu absolut nimic (caseta directie, bucsi, pivoti, bielete, etc...) Consumul de carburant este lafel ca si cu cele pe 16, iar viteza maxima ce-o atinge bineinteles ca este aceeasi... P.S. Stiu ca nu sunt cele mai frumoase (oricum acum mai bine de 2 ani cand le-am luat si cand am aparut cu ele erau senzatie) dar, eu sunt genul de om care decat frumoase si proaste mai bine mai putin frumoase si foarte performante... |
buna alegere!:) pot totusi sa dau un sfat?pune niste discuri 335mm ca arata cam gol acolo.in rest tare!! bvo
|
Quote:
|
Stiu ca ar arata mai bine cu discuri putin mai mari dar cele actuale originale ATE (toate 4 + placute frana) nu au mai mult de 15 000 Km...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning