![]() |
asta scria pe un site Base Price: 2006 Subaru Impreza S204 - Approx. $40,000 / 4,809,000 Yen :wink: sper sa fie de folos
|
Re:
Quote:
|
320 hp!!! belea ...intradevar taxele sunt f mari ...probabil ca ishi merita totushi banii ( pt cine ishi permite :) )
|
daca ai bani cred si eu ca merita!...asta daca ii ai!!!
arata bestial oricum...mult mai bine decat impreta...mie unu imi place mai mult!!! oare fuge mai tare? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
tu ce zici??? 8)
|
n-arata rau...botu' aduce putin a Seat Ibiza ... (foarte putin)...
oricum e impresionanta... mie unu imi place :D :o |
smekera rau masina asta
|
Evolutie vizibila la exterior fatza de modelul precedent, iar la motor e clar ca s-a umblat, cat de mult se va vedea in viitor .....
Super tare masina !!! |
5 Attachment(s)
am gasit pozele cu :Subaru Impreza WRC2006 Prototype :wink: :arrow:
|
2 Attachment(s)
+ inca 2 :arrow:
|
4 Attachment(s)
am mai gasit si datele astea:
Engine Type: Flat-4, Turbocharged Displacement cu in (cc): 150 (2457) Power bhp (kW) at RPM: 300(224) / 6000 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 300(407) / 4000 Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 225/45 R17 Driveline: All Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 175.8 × 68.5 × 56.3 Weight lb (kg): 3351 (1521) Performance Acceleration 0-62 mph s: < 5.0 Top Speed mph (km/h): 155 (250) Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): 18/24 (10.2) Base Price: 2006 Subaru Impreza WRX STi - $32,995 (last update: 11/17/2005) |
URATA !!! JENANTA !! ORIBILA !!! BLEAH !!!
Ce bot are masina asta ... Frankensteinu draku ! Ce naiba masa a fost SEAT si tasu probabil Subaru si uite ce a iesit ! Valeu Doamne corcitura draku :chainsaw: :weee: Sorry dar e urata in draci :wink: |
Designul de Subaru nu se discuta, e tabu. Performantele vorbesc (mai de graba urla) de sub invelisul de tabla mai mult sau mai putin reusit. Daca vrei ceva sa arate bine, iti poti lua un CLK 270 CDI cu kit exterior AMG ca sa te dai rotund... WRXu e un monstru mancator de asfalt si nimik mai mult, nu are fitze, ce vezi e ceea ce primesti, fara compromisuri, ca cele de pe masina mentionata pe post de exemplu...
|
E superb S204. Nu sunt eu degeaba fan Subaru (fan de marca, nu doar de WRX/STi)
|
Din ce se aude e o masina reusita... ramane sa o vedem la treaba (de preferat modificata)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:03. |
- Copyright 2026 4Tuning