Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - proiect in decurs (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/110894-e36-proiect-decurs.html)

pharaon 03-03-09 12:32

Re: E36 - proiect in decurs

Misto masina.

CoSmIn-CMN 10-03-09 10:42

Salut felicitari si sa ai grija de ea...Masina e tun!!!

sebilica455 29-03-09 04:03

masina arata bine
bravo

AlexRo 29-03-09 06:56

sa o stapanesti sanatos si sa iasa ce ti ai dorit din ea..usor usor le faci pe toate bani sa fie ..bafta

BMnWA 29-03-09 18:58

10 Attachment(s)
Ultimele schimbari pe masina :
bara fata - 120 euro
farurile - 130 euro
eleron porbagaj - 70 euro
eleron luneta - 30 euro
ceasuri albe - 25 euro
volan victor 70 euro
Total - 445 euro
Nu cred ca arata asa rau cu bara fata , care pentru multi este cu semn de intrebare. Vreau sa o schimb cu una M pentru ca e prea mica distanta intre bara si asfalt si nu pot sa o las din suspensii pentru ca adun si praful dupa mine. In idee toate raman pe masina pana ma plictisesc de ele si o sa revin la niste modificari care o sa traga mai mult spre original.

DannyKid 29-03-09 19:53

Buna investitie, singuru lucru ce da nasol din partea mea, e nasu...mi se pare ca e trist asa, pleoshtit :)), nush cum sa zic, avem si noi in VL o pisica cu nas ca ala si nu`mi place deloc.
Sa sti ca nam zis`o in nume de rau...:-P
Oricum frumos ce ai facut si bafta in continuare !

said_iubi 31-03-09 23:31

FRATE DER CE AI FACUT AI DAT JOS OGLINZILE DE M?? DADEAU FOARTE BINE

GOGU_VL 01-04-09 00:17

Quote:

Originally Posted by said_iubi (Post 2201154)

Las'o mai jos......skimbai narile , pune'le pe celelalte, si daca te pricepi fa'le negre.....decat sa fi dat 120euro pe bara mai bine dadeai 130euro pe bara de M.....daca i'ai pus faruri clare, tresa'i pui si triple clare, nu ?
Toate astea fiind parerile mele ;)
Da'mi mie oglinzile de ///M......daca le m'ai ai

NickTRT 01-04-09 12:12

Frumusica masina, ii lispsestc jantele pe 17' si suspensiile. Bara fata nu a fost cea mai buna alegere, dar dak tie iti place e ok.
Bafta in continuare, si cat mai multi km fara incidente ;)

BMnWA 01-04-09 17:29

Quote:

Originally Posted by said_iubi (Post 2201154)

le-am dat jos pentru ca am lovit putin usa si am ramas doar cu oglinda pe stanga . Caut acuma sa iau pe dreapta oglina. Stiu ca arata bine..fata de paletele astea..

BMnWA 01-04-09 17:31

Quote:

Originally Posted by DannyKid (Post 2194251)
Buna investitie, singuru lucru ce da nasol din partea mea, e nasu...mi se pare ca e trist asa, pleoshtit :)), nush cum sa zic, avem si noi in VL o pisica cu nas ca ala si nu`mi place deloc.
Sa sti ca nam zis`o in nume de rau...:-P
Oricum frumos ce ai facut si bafta in continuare !

o sa aiba parte de schimbari in continuare. pot sa iti dau dreptate , o sa le schimb cu timpul. :) ms

BMnWA 03-04-09 02:42

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2201265)
Las'o mai jos......skimbai narile , pune'le pe celelalte, si daca te pricepi fa'le negre.....decat sa fi dat 120euro pe bara mai bine dadeai 130euro pe bara de M.....daca i'ai pus faruri clare, tresa'i pui si triple clare, nu ?
Toate astea fiind parerile mele ;)
Da'mi mie oglinzile de ///M......daca le m'ai ai

incerc sa le schimb. nu am gasit bara M cand am avut nevoie si asta am gasit-o sa o pun sus ca nu aveam deloc. Acuma are jante 17 si arata mai bine. daca o las din suspensii atunci nu mai pot umbla nicaieri ca iau tot cu bara fata. Oglinzile M o sa le pun sus dar nu am decat oglinda de pe stanga ca dreapta am lovit-o.

BMnWA 03-04-09 02:46

Quote:

Originally Posted by NickTRT (Post 2202172)
Frumusica masina, ii lispsestc jantele pe 17' si suspensiile. Bara fata nu a fost cea mai buna alegere, dar dak tie iti place e ok.
Bafta in continuare, si cat mai multi km fara incidente ;)

jantele sunt deja puse pe 17 , o sa pun zilele astea pozele. Suspensia ma retine pentru ca o las prea jos si frec tot cu bara.. bara e foarte joasa si mi-e greu , o sa o las dupa ce ii pun bara M pe fata.

GOGU_VL 03-04-09 13:43

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2207909)
incerc sa le schimb. nu am gasit bara M cand am avut nevoie si asta am gasit-o sa o pun sus ca nu aveam deloc. Acuma are jante 17 si arata mai bine. daca o las din suspensii atunci nu mai pot umbla nicaieri ca iau tot cu bara fata. Oglinzile M o sa le pun sus dar nu am decat oglinda de pe stanga ca dreapta am lovit-o.

Pune'i suspensie sport reglabila, e undeva pe la 250euro.

BMnWA 04-04-09 02:18

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2208873)
Pune'i suspensie sport reglabila, e undeva pe la 250euro.

o sa ii pun cel mai sigur cand ii voi schimba bara fata. acuma e prea joasa oricum si daca o mai las atunci ma pot duce numa pe autostrada ca in rest trag orice dupa mine.

All times are GMT +2. The time now is 16:48.

- Copyright 2026 4Tuning