![]() |
Re: E36 - proiect in decurs
Misto masina.
|
Salut felicitari si sa ai grija de ea...Masina e tun!!!
|
masina arata bine
bravo |
sa o stapanesti sanatos si sa iasa ce ti ai dorit din ea..usor usor le faci pe toate bani sa fie ..bafta
|
10 Attachment(s)
Ultimele schimbari pe masina :
bara fata - 120 euro farurile - 130 euro eleron porbagaj - 70 euro eleron luneta - 30 euro ceasuri albe - 25 euro volan victor 70 euro Total - 445 euro Nu cred ca arata asa rau cu bara fata , care pentru multi este cu semn de intrebare. Vreau sa o schimb cu una M pentru ca e prea mica distanta intre bara si asfalt si nu pot sa o las din suspensii pentru ca adun si praful dupa mine. In idee toate raman pe masina pana ma plictisesc de ele si o sa revin la niste modificari care o sa traga mai mult spre original. |
Buna investitie, singuru lucru ce da nasol din partea mea, e nasu...mi se pare ca e trist asa, pleoshtit :)), nush cum sa zic, avem si noi in VL o pisica cu nas ca ala si nu`mi place deloc.
Sa sti ca nam zis`o in nume de rau...:-P Oricum frumos ce ai facut si bafta in continuare ! |
FRATE DER CE AI FACUT AI DAT JOS OGLINZILE DE M?? DADEAU FOARTE BINE
|
Quote:
Las'o mai jos......skimbai narile , pune'le pe celelalte, si daca te pricepi fa'le negre.....decat sa fi dat 120euro pe bara mai bine dadeai 130euro pe bara de M.....daca i'ai pus faruri clare, tresa'i pui si triple clare, nu ? Toate astea fiind parerile mele ;) Da'mi mie oglinzile de ///M......daca le m'ai ai |
Frumusica masina, ii lispsestc jantele pe 17' si suspensiile. Bara fata nu a fost cea mai buna alegere, dar dak tie iti place e ok.
Bafta in continuare, si cat mai multi km fara incidente ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: