![]() |
ha
macar a vazut flacari .. si ce flacari :P a intrecut asteptarile :lol:
|
pacat de amshina ... mi se pare .. illogic ... dar .. in fine se intampla si la case mai mari .. mashina trebuia sa reziste la un amarat de burn ?! ////// .................... pacat de ea :))
|
o gramada de bani un clio v6!!pacat...
|
Nu e de la nici un burn!Se vede clar!Omu a avut probleme cu partea electrica si ia facut un scurt destul de mare si apoi foc....!Simplu!Ce si cu fosta mea Regata am trecut prin asa ceva,cand mi`a facut un scurt in bord si imi iesea fum?Ce`i asa greu?Tipului acestuia ia fost mult mai nasol!Pacat......si vorba cuiva de pe aici poate avea casco!Doamne Ajuta
|
Clar nu e de la burn. V6 din cate stiu are motorul in spate. Un scurt sau un furtun de benzina spart ...
|
dau si io dreptate la majoritatea, nu a fost nici un burnout, totusi sa vezi cum iti ia foc un clio V6 :cry2: :cry2: :cry2:
|
Pai n-a zis nimeni ca e de la burnout in sensul de incins de cauciucuri...
ci ca e un \"burnout\" in sine arsul masinii... |
Parerea mea e ca tipul a avut ceva inflamabil in spate si de la o scanteie s-a intamplat tragedia ceva de genul unei butelii stim noi de care :twisted:
|
Burn la propriu !!! :lol: ... mare mare pacat de mashina!!!
|
ce tareeeeeee :D :D :D fuckin` retards :D
|
nu inteleg cum a putut sa ia foc.....cred ca a avut un sistem care sa vage benzina pe evacuare....ca altfelll nu stiu....
|
pacat de masinuta,imi imaginez k pagubasul a avut tendinta de a se spanzura :?
|
Re:
Quote:
Too Bad !!! |
ghinion
Soarta |
Re: Flame thrower sau burnout la MAXIM
trist....trist cand iti arde fetitza :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning