![]() |
Re: E36 - 320i coupe
@69WRX: da... cam asa era taxa veche si sper sa pot sa o inscriu cu taxa asta. barile nu sunt din fibra si la aripi presupun ca te referi la grilele alea nu? vreau sa le fac negre sa vad cum da... de renuntat trebuie ori sa schimb aripile cu totu ori sa astup gaurile. nu cred ca o sa renunt la ele
@Calin_CGM: ms |
spune-mi si mie daca stii pe cineva care vinde o bara cum ai tu pe fata(banuiesc ca este rieger) mersi mult
|
sorry dar nu stiu pe nimeni... da este rieger
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
arata chiar bine masina...daca mai avea si bandouri de M pe usi arata si mai bine..
in rest nu cred ca ar mai trebui facut ceva la exterior inafara de grilele de pe aripi... |
Quote:
|
Quote:
inca ma gandesc daca sa ii pun triple pe leduri sau sa le las pe astea si LSD-uri, dar astea mai au destul de asteptat :P. in rest pe la exterior i-am facut cam tot ce nu prea imi placea la ea cand am luat-o... narile carbon, sitele negre (erau gri), angel eyes ccfl, xenon, triplele le-am facut negre pe unde era rosu si folie pe geamuri... si cam atat i-am facut de cand am luat-o |
Frumoasa foc pisicuta......s'ai parte de ea si sa te fereasca de orice neplaceri ;)
|
ms ;)
|
Quote:
|
te superi daka copiez si eu o poza cu masina ta ca sami caut si eu o bara ca a ta pe fata?astept un raspuns mersi mult
|
nu ma supar stai linistit ;)
|
mersi mult;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning