![]() |
Re: Fiecare Fiinta Are Dreptul La Viata
la intalnirea nsl de astazi am reusit sa strangem 141 de lei. fiecare a dat cat a vrut si cat a putut. bani vor fi bagati in cont si chitanta va fi postat aici de unul din membri.
|
Ati facut un gest foarte frumos baetii.Felicitari tot respectu pentru asta.Multumesc.:D:hug:
|
se pare ca nu mai inregistreaza daca dai vot odata apoi refresh si iar vot. mai incercam si maine;)
|
Am votat si eu azi,am vorbit cu inca cateva persoane din lista de Y!M sa dea si ei un vot.
Maine cand plec la serviciu,vorbesc cu marocanii de aici,care doneaza ceva pt un copil roman. Astia in general is mai ai dreacu,dar daca se aduna ceva,o sa fie bine... |
1 Attachment(s)
Sal
chitanta pt banii stransi de la intalnire 150 ron in final ..sper sa se inteleaga ceva ca vad ca astia de la banca au o hartie ...foarte transparenta continuam cu stransul banilor si la intalnirea de la piatra .. |
Multumesc in numele lui Rares.Acesi bani cu siguranta il vor ajuta mult.Toata stima baeieti,toata stima si tot respectul.
|
frate nu am stiu de strangerea asta de fonduri o sa ajut si eu cu ce voi putea! si pote ami gasesc pe cineva!
|
Am votat si eu si am trimis mesaj la toti din lista de mess. Nu am apucat sa contribui cu nici un ban dar la urmatoarea strangere de fonduri nici nu ma gandesc sa nu contribui!
|
Sper ca nu la-ti uitat pe Rares? Macar cu un vot:( Multumesc mult!
|
cum in fiecare zi se dau tot felu de massuri tampite nu cred ca strica sa dati un mass si cu linku de la acasa ( http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/...e-o-forma.html )
daca suntem in stare sa dam un mass ca ne-a murit cateaua putem sa dam 1 si ptr copilu asta ... |
Votat ! sper din tot sufletul sa se stranga 10.000 de voturi ... :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning