![]() |
Re: Audi TT-RS - Primele imagini teaser
1 Attachment(s)
Exact ce ziceam, masina asta arata mai degraba ca o jucarie decat ca o masina sport adevarata. Cel mai naspa design de la audi EVER !!
|
cred ca o sa arate frumos:)....si performatele sunt ok dar....tot rs4 e masina mea de vis...
|
mergea modelul devil eyes la leduri....parerea mea, in rest este frumoasa dar prefer un m3 decat asta :):evil:
|
Quote:
|
mie unu imi place ....chiar foarte mult:-D
|
Quote:
Ps: sa inteleg ca esti fata ?? |
frumos .. chiar e super ok .. si motorizarea ..2.5 l si 300 hp ..e ok
|
niciodata nu mi`a placut TT`ul mi se pare masina de femei si nu arata nici cum din punctu meu de vedere.... nici asta nu mi`l place
|
Quote:
|
Pe sistemul "mica mica dar...fuge":lol:. E draguta masinuta ,zic draguta si nu frumoasa fiindca nu prea mi-a placut tt-ul si nici nu-mi place(inca):oops:;nu-mi place in sensul ca nu-i o masina pentru "bad boys" nici macar pentru "boys";clar e o masina pentru fetite "Tunate":twisted:.
|
cum sunaaaaaaaa :love::love::love::love::love::love::love::love: ...genial
|
Quote:
Da,sunt fata. |
Musca din ei minirally :lol:
Eu cred ca daca nu cunosti toata gama de masini a unei marci,eu zic sa nu te amesteci in detalii de genul asta... Crede-ma masina asta arata mult mai bine decat alte masini coupe!Are o forma...mie imi place toata masina din bara in bara si nu am ce sa-i reprosez...iar interiorul este intr-un mare stil. Si eu conduc un coupe mult mai ieftin decat audi si daca o iau dupa criteriile tale si a mea e disproportionata... Daca masinile noastre coupe sunt disproportionate atunci X6 cum este? |
Frumos...imi place cum se aude:D
|
:lol:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning