Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Audi TT-RS - Primele imagini teaser (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/110530-audi-tt-rs-primele-imagini-teaser.html)

C63 AMG 20-02-09 22:14

Re: Audi TT-RS - Primele imagini teaser

1 Attachment(s)
Exact ce ziceam, masina asta arata mai degraba ca o jucarie decat ca o masina sport adevarata. Cel mai naspa design de la audi EVER !!

puscky_007 20-02-09 22:22

cred ca o sa arate frumos:)....si performatele sunt ok dar....tot rs4 e masina mea de vis...

marian_tgv 20-02-09 22:57

mergea modelul devil eyes la leduri....parerea mea, in rest este frumoasa dar prefer un m3 decat asta :):evil:

minirally 21-02-09 00:19

Quote:

Originally Posted by C63 AMG (Post 2086291)
Exact ce ziceam, masina asta arata mai degraba ca o jucarie decat ca o masina sport adevarata. Cel mai naspa design de la audi EVER !!

daca masina asta e cea mai urata de la audi..de a3 sau a2 ce mai zici?in fine,gusturile nu se discuta.masina nu e disproportionata deloc.si e mai mult pentru fete,nu pentru baieti,asa ca n-ar avea de ce sa fie cat un sl,a5,350z sau ce masina coupe mai vrei tu..si disproportionata de ce?ca are spatele mai scurt decat botu?:lol: in fine..fiecare cu ce-i place..

Marius_mym89 21-02-09 00:39

mie unu imi place ....chiar foarte mult:-D

C63 AMG 21-02-09 00:53

Quote:

Originally Posted by minirally (Post 2086614)
daca masina asta e cea mai urata de la audi..de a3 sau a2 ce mai zici?in fine,gusturile nu se discuta.masina nu e disproportionata deloc.si e mai mult pentru fete,nu pentru baieti,asa ca n-ar avea de ce sa fie cat un sl,a5,350z sau ce masina coupe mai vrei tu..si disproportionata de ce?ca are spatele mai scurt decat botu?:lol: in fine..fiecare cu ce-i place..

Vezi poza de mai sus...acum ori sunt rotile alea prea mici ori masina chiar E disproportionata ! Pur si simplu e mult prea "umflata" in raport cu lungimea ei. "Bondoc" cred ca e cuvantul care o caracterizeaza cel mai bine. Adica "mic si indesat" :{ A3-ul arata acceptabil imo pt ceea ce vrea sa fie: o masina compacta cu 2 usi ! Seamana cu Golf. A2 nici nu stiam ca exista, acum am dat un search si l-am vazut- e de departe cea mai hidoasa masina pe care-am vazut-o vreodata :D In orice caz TT-ul nu-i urat decat decat daca il privesti din profil. De exemplu in poza din avatarul tau pot sa zic ca arata chiar bine :lol:

Ps: sa inteleg ca esti fata ??

bogdan772 21-02-09 03:11

frumos .. chiar e super ok .. si motorizarea ..2.5 l si 300 hp ..e ok

Toyota Supra TT 21-02-09 08:24

niciodata nu mi`a placut TT`ul mi se pare masina de femei si nu arata nici cum din punctu meu de vedere.... nici asta nu mi`l place

The_Mask 21-02-09 11:19

Quote:

Originally Posted by C63 AMG (Post 2086681)
Vezi poza de mai sus...acum ori sunt rotile alea prea mici ori masina chiar E disproportionata ! Pur si simplu e mult prea "umflata" in raport cu lungimea ei. "Bondoc" cred ca e cuvantul care o caracterizeaza cel mai bine. Adica "mic si indesat" :{ A3-ul arata acceptabil imo pt ceea ce vrea sa fie: o masina compacta cu 2 usi ! Seamana cu Golf. A2 nici nu stiam ca exista, acum am dat un search si l-am vazut- e de departe cea mai hidoasa masina pe care-am vazut-o vreodata :D In orice caz TT-ul nu-i urat decat decat daca il privesti din profil. De exemplu in poza din avatarul tau pot sa zic ca arata chiar bine :lol:

Daca n-ai auzit de A2 nush ce-ti dai cu parerea despre TT.

18_NYK 21-02-09 11:49

Pe sistemul "mica mica dar...fuge":lol:. E draguta masinuta ,zic draguta si nu frumoasa fiindca nu prea mi-a placut tt-ul si nici nu-mi place(inca):oops:;nu-mi place in sensul ca nu-i o masina pentru "bad boys" nici macar pentru "boys";clar e o masina pentru fetite "Tunate":twisted:.

Chifla 21-02-09 11:53

cum sunaaaaaaaa :love::love::love::love::love::love::love::love: ...genial

minirally 21-02-09 13:45

Quote:

Originally Posted by C63 AMG (Post 2086681)

Jantele stock,in general au marimi mici la masini de genul(nu comparam cu 997,m3 etc,ca si tt-rs vine cu jante pe 19).Si boxsterul stock tot pe 17" are jantele ;) nu esti obligat sa le iei asa,iti poti alege chiar si din gama lor mai mari(max.pe 19").tocmai asta e farmecu ei,ca e mai umflatica,mai ales spatele :-P eu spre exemplu nu ma omor cu botul,dar imi place spatele foarte mult.fiecare cu ce-i place..dar disproportionata chiar nu e..majoritatea coupe-urilor au forma asta.Disproportionat e fiat multipla poate,sau nissan micra..alea da.
Da,sunt fata.

orlando 21-02-09 14:18

Musca din ei minirally :lol:

Eu cred ca daca nu cunosti toata gama de masini a unei marci,eu zic sa nu te amesteci in detalii de genul asta...
Crede-ma masina asta arata mult mai bine decat alte masini coupe!Are o forma...mie imi place toata masina din bara in bara si nu am ce sa-i reprosez...iar interiorul este intr-un mare stil.
Si eu conduc un coupe mult mai ieftin decat audi si daca o iau dupa criteriile tale si a mea e disproportionata...
Daca masinile noastre coupe sunt disproportionate atunci X6 cum este?

HD-90-MTZ 21-02-09 15:27

Frumos...imi place cum se aude:D

andreicln 21-02-09 16:14

:lol:
Quote:

Originally Posted by minirally (Post 2085679)
avand in vedere ca TTS-ul ajungea asta vara la 70-70 si un pic de mii full,cu siguranta TT-rs`ul va fi si mai si..desi ar fi mult prea exagerat pentru un TT.frumusica rau bara fata..

de acord cu tine.:lol::shock::D:evil:

All times are GMT +2. The time now is 15:08.

- Copyright 2026 4Tuning