![]() |
Re: Mercedes SLR McLaren by FAB Design
nu-mi place eleronul ala, cred k prinde si bulgarii de acolo...bara fata este prea cu multe colturi k sa zic asa,mai aerodinamica si ea,mai rotunjita parca mergea,plus ca are si leduri pe lateral sau ce sunt alea... un mare + pt jante,superbe!
|
sa zicem merge
|
O M G :shock: cum arata din fata....:D eleronul e cam ciudat, dar per ansamblu e frumoasa si agresiva cu draci
|
dragutz dar fara eleronu ala
|
Body Kitul e absolut demential, dar eleronul ala strica tot.. :(
|
Eleronu ala e magic.... :) :lol:
|
Quote:
|
daca nu ar fi eleronul ala ar fi ceva .............masina arata bine in rest
|
Mercedes SLR McLaren by FAB Design
Degaba tipati aici voi eleron eleron credeti ca e pus la intamplare asa ca`i moda treaba cu aerodinamica ati uitat`o la ce viteza prinde monstru asta mai tre sa stea si el pe sosea poate zburda in sus in rest e superba !
|
la cred ca la 300 km/h eleronul ala zboara de acolo:))...e ..am glumit...frumoasa dar eleronul nu prea imi place
|
v-ati gandit ca poate eleronul ala e pus si el cu un scop? nu numai ca sa arate frumos sau urat. per total...e cel mai frumos mert pe care l-am vazut pana acum
|
Imi place cu exceptia eleronului..din fata arata foarte agresiva(nu ca nu ar fi)
|
Frumos,dar eleronul spate strica tot!:sad:
|
Eu i-as interzice pe astia ca fac numai cacaturi. Probabil ca se gandesc la arabetzi cand le concep dar din pacate nu e ok ce le iese.
|
nu contesta nimeni utilitatea eleronului acolo dar puteau gasi alt model mai potrivit pt partea estetica :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:28. |
- Copyright 2026 4Tuning