Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evolution Crew (https://forum.4tuning.ro/95-evolution-crew.html)
-   -   Evolution Crew Iasi - Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/95-evolution-crew/11046-evolution-crew-iasi-discutii-generale.html)

slip 10-01-06 13:23

asta e pt constanta

bai..astia de la constanta..credeti k doar la voi e frig??/ :))) va inselati..:D
e ger si la noi.. nasol tare..in loc de zapada e gheatza..nici macar un cerculetz nu iese calumea k dai in gol..

dar oricum..abia azi..c a mai nins asa cat de cat si s-a mai facu frumos la loc.;)

speram sa fie si mai bine..k avem un loc pregatit pt voi cand veniti..sa stam d vb si poate ne invartim un pic...sa ne dam in spectacol..;)

va astept...
cu respect slip din iasi./.;)

bafta

slip 10-01-06 13:25

asta e pt bucale..

cei de la bucuresti... va asteptam la treaba..;)

sa facem o treaba... sa ne distram cum spune babyblue.. :P
dar sa vedem c si unde..

dar mai e pana atunci..asa k.. bafta in continuare ,,,,si la mai multi bani si masini frumoase

va salut de la iasi...bafta

cls21b_EVO 10-01-06 18:35

Salutare...salutare !! :wink:
Intradevar mai e mult...si deja se ingroasa treaba ...pt. ca in aceea perioada se suprapun mai multe evenimente.
SESIUNILE-dBDrag-DESCHIDERE FILIALA IASI...asa ca vedem cum ne impartim. :roll:

Alex_Dj 10-01-06 23:53

how's'it pimpin' baieti?

Am reusit si yo sa intru pe forum sa vad care mai e treaba,
vad ca se incinge grataru' in zona moldovei si anume la IASI,
unde nesimtzit,vulgar,nimicitor si fabulos ma nasteam acum 21 de ani :P
Vad ca se aude de o deschidere in fortza,ma bag si yo cu detalii cu selectia capabililor concetatzeni ai mei.....

cls21b_EVO 11-01-06 18:59

Chiar te rugam maestre...chiar te rugam !! :wink:

Alex_Dj 30-01-06 13:38

Sa ma anuntzati si pe mine pls, cand se merge in haita acolo ;) . Desi sunt cam in umbra in ultima vreme, i ain't dead yet biatchez! , still pimpin' . S-a treaca sezonu asta obosit care mi-a inghetzat sistemul si revin in fortza.

cls21b_EVO 30-01-06 16:19

Ar cam fii cazul mah !.... :wink:

zarathustra 06-03-06 18:57

Re: Filiala Iasi

am incins motoru' si va astept la capatul sfertului de mila baieti..cu conditia sa nu fie gheata/zapada

cls21b_EVO 07-03-06 14:53

Si asta ce vrea sa insemne ? Ca vii ?

zarathustra 07-03-06 20:54

daca te referi la 1-2 aprilie, se poate sa vin... nu bag inca mana in foc

cls21b_EVO 08-03-06 14:39

Am inteles...credeam ca a intrevenit ceva nou pe langa ce vb. noi pe yahoo.

zarathustra 16-03-06 07:41

mor daca nu se topeste zapada asta...trebuia sa vin azi la bucuresti si nu pot... sper sa nu fie asa si la intalnirea 4tuning ca vin cu patrolul....

cls21b_EVO 16-03-06 15:12

Nu e mah ...se opreste... NO PATROL FOR U !
Te dai si tu in fitze pe aici cu rx 8 ul ....eee ? :D

CRyS` 28-03-06 07:53

Maiii copiii!Ce facetzi?Va apucati de prostioare?Ia spunetzi-mi...E gata filiala Iasi?Sunt masini?Este cineva care o conduce?Care sunt conditiile de inscriere?Concurenta este?

Apoi....daca m`as da si eu cu voi(am parasit un club condus de copii diabolici-NSL IASI- si am de gand ceva serios)....ce zicetzi?Mai vin si cu 1-2-3-4-5-....membri!:-P

sorinush 28-03-06 18:07

salut la toti, zarathustra cred ca ne cunoastem , hello si slip hy again
bravo voua ca faceti un nou club / comunitate auto in iasi chiar sunt super incantata sa vad mai multa activitate de acest gen la noi in oras si multa multa bafta la cati mai multi mebri activi si in primul rand la cat mai multa intelegere intre membri ca asta coteaza cel mai mult.
bravo baietiii :D si poate ne si vedem intr`o zi cu soare mai multi la o cafea prin bucium:D
take care.

ps:CRy_STy pastreaza cometariile inutile pentru unde esti modarator.

MODERATOR 2 : TE ROG FARA RAUTATI SI ALTE PROSTII AICI ! ...chiar vrem sa pastram o fluiditate a mesajelor , un bun gust , si o idee de mai bine .
ASA CA TE ROG ...dak ai ceva de impartit cu "Cry_STY" fa o in alta parte !
Multumesc !

All times are GMT +2. The time now is 20:26.

- Copyright 2026 4Tuning