Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning Interior (https://forum.4tuning.ro/466-tuning-interior.html)
-   -   Tapiterie piele (https://forum.4tuning.ro/466-tuning-interior/110419-tapiterie-piele.html)

dolb 08-03-09 08:12

Re: Tapitserie piele

Quote:

Originally Posted by gabby_mpower (Post 2127745)
se stie ce calitate poti face cu banii astai!!!pute imitatia de piele ...gluma asta nu merge....nu toti fac glume sa arate piele naturala la client si la sf el sa plece cu imitatie pe scaune...mai stim si noi ce inseamana piele in masina nu?!?

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1229085456
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1229083691
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1229081578
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1229081578

imitatie de piele? :lol:

gabby_mpower 08-03-09 15:44

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2128036)
Pt o Mazda MX-3,scaune sport + canapea - vreau sa fie imbracate 50% piele neagra si 50% alt material ... cat ma costa?!Si cat timp?! Mersi

sal!cu piele nappa naturala import iatlie,material (stofa sau plus) si manopera 350-400euro in functie de ceea ce alegi ...ptr mai multe detalii putem vb pe messenger la id-ul meu: gabby_tapiter

gabby_mpower 08-03-09 15:47

esti tare mosule dar nu si ptr mine....eu am masini facute si ptr salon fata de altii macar eu am cu ce sa ma mandresc !!!!!e o mica diferenta nu?!?....hai sa nu ne certam si sa lasam pe fiecare sa aleaga ce doreste si la cine doreste...tot respectul...

dolb 08-03-09 16:02

nu ma intelege gresit! nu fac eu tapiseria asa ! ..eu arat doar ce se face la mine in oras si pe ce bani, deoarece tu mi-ai cerut cu 200 euro mai mult , ti-am argumentat atunci cand ai zis ca e imitatie de piele ! Eu nu mai zic nimic offtopic, doar atat am avut de zis! Bafta

kidu2006 08-03-09 21:50

Quote:

Originally Posted by gabby_mpower (Post 2129184)
sal!cu piele nappa naturala import iatlie,material (stofa sau plus) si manopera 350-400euro in functie de ceea ce alegi ...ptr mai multe detalii putem vb pe messenger la id-ul meu: gabby_tapiter

Cred ca m-ai inteles gresit,vreau decat scaunele plus bancheta jumate piele jumate plus sau ce dreaq material se foloseste!Nu vreau masina imbracata in piele!
Daca tu imi iei 400 euro pe 2 metrii de piele si 3-4m de alt material unde ajung?Nu te supara,dar este enorm de mult!Probabil nu stii cum arata masina,sau cel putin interiorul,este foarte mic,bancheta spate este putin mai mare decat un scaun de X5 daca vrei sa fac o astfel de comparatie ...
Iar scaunele fatza sunt sport cum am mai zis,deci sunt putin mai mici decat unele normale...
Eu stiu ca tuningul este costisitor intr-o oarecare masura,dar nu japca;)
Bafta la clienti ....

gabby_mpower 09-03-09 06:47

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2130200)
Cred ca m-ai inteles gresit,vreau decat scaunele plus bancheta jumate piele jumate plus sau ce dreaq material se foloseste!Nu vreau masina imbracata in piele!
Daca tu imi iei 400 euro pe 2 metrii de piele si 3-4m de alt material unde ajung?Nu te supara,dar este enorm de mult!Probabil nu stii cum arata masina,sau cel putin interiorul,este foarte mic,bancheta spate este putin mai mare decat un scaun de X5 daca vrei sa fac o astfel de comparatie ...
Iar scaunele fatza sunt sport cum am mai zis,deci sunt putin mai mici decat unele normale...
Eu stiu ca tuningul este costisitor intr-o oarecare masura,dar nu japca;)
Bafta la clienti ....

nu este suparare si nici ''japca''...o foaie de piele are 6mpatrati ...nu vinde nimeni 2cm sau 1m cat am eu nevoie ptr un volan de ex...iar textilul este 80ron metrul....sant materiale originale si f scumpe....daca vrei iti pot oferi si alta varianta si anume imitatie de piele de calitate superioare si textil si te duce mult mai ieftin,asta ar insemna undeva la 200euro cu totul.

gabby_mpower 09-03-09 06:55

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2129221)
nu ma intelege gresit! nu fac eu tapiseria asa ! ..eu arat doar ce se face la mine in oras si pe ce bani, deoarece tu mi-ai cerut cu 200 euro mai mult , ti-am argumentat atunci cand ai zis ca e imitatie de piele ! Eu nu mai zic nimic offtopic, doar atat am avut de zis! Bafta

eu am inteles ceea ce spui dar eu pe o foaie de piele platesc 120euro \ 6m patrati,e un exemplu!;)si uite cateva poze numai cu lucrarile mele ca sa nu se mai ia nimeni ca am pus poze luate de pe net:-)daca as posta toate lucrarile mele ....mi-ar mai trebui inca 1000 de pagini numai ptr poze!!!

danny_bik3ru 10-03-09 21:54

cat oferi garantie la piele ca nu se intinde ? Nappa fiind o piele ce se foloseste la canapele si nu o piele ce se foloseste la autoturisme .

gabby_mpower 11-03-09 06:28

Quote:

Originally Posted by danny_bik3ru (Post 2136768)
cat oferi garantie la piele ca nu se intinde ? Nappa fiind o piele ce se foloseste la canapele si nu o piele ce se foloseste la autoturisme .

pielea are garantie din fabrica 10ani si este speciala de tapiterie auto.adevarat ca exista si piele nappa dar altfel tratata ptr tapiteria clasica(canapele).pielea se intinde in functie de cine si cum o croieste,o coase si o pune pe scaune !!!!daca faci o crfoiala larga e normal ca pielea sa se intinda si sa fie precum o husa din targ!!!eu am masini facute de 4-5 ani si ma intalnesc mai mereu cu propietarii masiniilor si vreau sa mentionez ca interiorul este intact;)

gabby_mpower 11-03-09 06:35

Quote:

Originally Posted by danny_bik3ru (Post 2136768)

si daca imi dai voie sa-ti dau un sfat.....mai scoate din cutele care le lasi pe scaune si ....totusi ceri si 1000euro de interior si la detaliile care noi cei care santem tapiteri le stim trebuie mai multa atentie nu?!?:D

gabby_mpower 11-03-09 06:51

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2129221)

mai dau cateva exemple!!!

80LEU 17-03-09 13:00

SALUT VREAU SA MI IMBRACI SI MIE O COTIERA DE AUDI .ESTE DEJA DEMONTATA POT SA TI O TRIMIT ORICAND.VREAU CU PIELE NEAGRA INTINSA NU CU DUNGUTELE ALEA PRIN EA SAU CU PIELE INTOARSA NEAGRA.CAT MA COSTA?
ESTE DESFACUT SI CAPACUL DE LA COTIERA DOAR SA PUI PIELEA

gabby_mpower 18-03-09 05:20

Quote:

Originally Posted by 80LEU (Post 2156123)
SALUT VREAU SA MI IMBRACI SI MIE O COTIERA DE AUDI .ESTE DEJA DEMONTATA POT SA TI O TRIMIT ORICAND.VREAU CU PIELE NEAGRA INTINSA NU CU DUNGUTELE ALEA PRIN EA SAU CU PIELE INTOARSA NEAGRA.CAT MA COSTA?
ESTE DESFACUT SI CAPACUL DE LA COTIERA DOAR SA PUI PIELEA

sal!!cu cea mai mare placere te ajut fara probleme!20ron este costul ptr piele,adeziv si manopera ptr cotiera...ptr informatii si detalii unde sa o poti trimite te rog sa adaugi id-ul meu in lista si discutam exact ce si cum! id-ul meau este gabby_tapiter ;eu sant din bucuresti zona piata muncii sector 2:)

B 79 D X R 14-04-09 19:21

Salut,
cat costa imbracarea in piele a unui volan de Matiz? Difera pretul daca il vreau in doua culori (alb+negru)? Cam cat dureaza lucrarea? Si in ce zona din Bucuresti trebuie sa ajung pentru lucrarea respectiva?

Addy_Gaman 17-04-09 17:09

salut.zimi te rog un pret ptr 4 fete de usi la o vectra a.ma intereseaza toata fata imbracata in piele.negru cu crem.ms astept un ras

All times are GMT +2. The time now is 01:07.

- Copyright 2026 4Tuning