![]() |
Re: Culoare xenon
Eu stiam ca exista bec pentru lupa si bec pentru sticla clara, adica doua becuri diferite cate unul pentru fiecare fel de far. Cred ca e de la bec nu de la oglinda.
|
Gresit.
|
xxdavixx are dreptate! la farurile fara lupa, si care vin din fabrica cu xenon, becurile au o protectie metalica, un fel de inel care face ca lumina sa nu se imprastie, ci sa o focalizeze in fata. Acele becuri au in denumire terminatia 'r'. Ex: D2r e pentru far cu oglinda, D2s e pentru far cu lupa. Odata aparute pe piata aceste kit-uri xenon after market, au aparut si becuri speciale pentru faruri cu oglinda, dar foarte putini cunosc acest aspect. Deci, daca nu aveti far cu lupa, cautati sa va luati becuri H7r, H1r, H3r....., ce anume se potriveste pe masina voastra!
Drumuri bune! |
mie mai mult imi place 4300
|
zilele acestea vreau sa imi pun si eu xenon pe audi c4 din 1996, ma gandeam la un 6000k si cred ca asta va fi optiunea
putin off topic :ce stiti despre firma thunder?e buna sau nu dau garantie 2 ani la bec si la balast |
Daca firma de la care le achizitionezi este de incredere merita cumparate.
Eu am un kit importat de baietii de la tornado(sunt unici importatori) si sunt foarte multumit.Pe vremea aia erau singurii care ofereau garantie de 2 ani atat la ballast cat si la bec.Atata timp cat garantia este reala,merita...nu conteaza firma cat conteaza norocul pana la urma. Eu am 6000 dar totusi as fi vrut sa am 5000...dar nu este mare diferenta...sa nu treci de 6000 ca devine suparator rau. |
Pana in 6000 e perfect ... Nu oboseste nici vederea si nu deranjeaza nici ceilalti participanti la trafic daca sunt reglate corect. La bmw din cate stiu din fabrica se pun becuri de 4300 k [ cel putin asa are si fratele meu pe un 530 D din 2000 ]
|
toate OEM au 4300k.
de la 6000k in sus te rogi sa nu prinzi vreme proasta noaptea. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:17. |
- Copyright 2026 4Tuning