![]() |
Re: Brabus G V12 S Biturbo: Cel mai puternic off-roader din lume
FOARTE MAMUT PE STRAZI
|
Pretul e prohibitiv pt o lada tunata extrem. Asta da masina inutila...iar LED-urile...chiar nu se potrivesc.
|
Doamne .. multi dobitoci pe aici ..
Cum poti sa compari G-ul cu h2 sau cu aro ??? Pentru nestiutori .. G-ul imparte cu Land Rover Defender titlul de cel mai bun offroader . Este (in versiunea clasica) masina perfecta pentru offroad si imbina acest aspect cu luxul caracteristic brandului .Brabus n-a facut decat sa slefuiasca un diamant , astfel oferindu`i mai multe fatzete (mi`am permis sa scriu cu " tz " ) si astfel o valoare mai mare . Majoritatea celor ce au comentat aici ( nu toti ! ) se limiteaza la banalele intrebari "da' cati cai are" sau "da' cat prinde" .. Imi pare rau ca trebuie sa postez un mesaj cu un continut asa radical , dar sper sa nu fie luat drept un flame .. . Mune! |
leduri, leduri :omfg:!!!!!!!!! numai LEDURI pe unde intorci capul ce sa vezi... LEDURI normal... arata ca draq :pissed:... este cel mai urat exterior pe care l-am vazut vreodata la un G classe arata mult MULT mai bine stock
de laudat sunt performantele... si atat:sad: |
super frumos dar fara ledurile alea....performantele sunt de invidiat....dar si pretul pe masura....
|
bai nene... forumul asta e plin de meseriasi. normal ca l-ar prefera pe H2 diesel si sa-i ramana si de motorina,... iar ala s-ar simti frustrat ca nu-l aplauda cocalarii ca n-are croame si etc. serios ..noroc ca nu au astia bani. topicu trebuie inchis, masina asta e prea tare pentru remarcile astora.
PS: MASINA PERFECTA DE MERS LA, SUB, IN , PE MUNTE. E COLOSALA. |
un pret exagerat de mare ...si pt ce? doar k are un motor urias..totusi nu are un aspect prea placut..nu se merita..cu siguranta nu ar fi optiunea mea dak as avea bani
|
este maxim masina, pakt ca unii nu stiu sa aprecieze un g class,intodeauna a fost ceva mai rar si mai scump. un 55 amg era cel mai scump suv de serie
|
performanta extrema impreuna cu exclusivitatea costa enorm, iar daca intra in ecuatie brabus... =389.000 E. nu oricine detine un brabus, trebuie sa fii in primul rand milionar, iar in al 2-lea rand cunoscator!
|
nu merita nici un cent ... 1 e masina de jungla 2 e prea scumpa sa te plimbi cu ea prin jungla ... e absolut inutila masina asta ..
|
Hummer < Mercedes G Iar Hummerele alea cu jante de 25-26 sunt ... pentru ce si de ce sunt? ca sa pun intrebari existentiale... nu merg nici pe off road, unde nici un hummer cu jante normale nu face fata la G class, iar pe autobahn daca sare de 150 la ora se opreste ca navetele alea de la NASA cu parasuta, deci nu le vad scopul, sunt bune doar ptr 50 cent, Snoop Dog, Cat, etc... care fac un videoclip apoi le arunca.
Ca sa nu fiu partinitor, nici la G class-ul asta nu vad rostul unei asemenea puteri, dar nici la gradul de inutilitate al unui Hummer "tunat" nu a ajuns inca |
absoult inutila dupa parerea mea .
|
arata rustic ca si primul model..iara cu pretul no comment si chiar nu inteleg rostul acestui G
|
Quote:
|
700 de cai pe un off-roader inrait suna mai rau ca si Fernando de la Caransebes :lol:. Chiar nu imi dau seama cine l`ar putea cumpara...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning