![]() |
Re: Golf 3 1.8
Volanul il poti imbraca in piele. Ia legatura cu colegu hussi, e din Craiova si face o treba extraordinara.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
niste poze noi. care sunt ceva mai vechi dar acum le-am luat :D fara finala, fara semnale negre si unele fara dungi
sa speram ca intr-o sapt doua sa dispara dungile alea. in curand masina o sa fie 2 tone. partea de sus ( plafon, stalpi ) va fi neagra. momentan mai am de asteptat pana ajung acasa si pana e baiatu disponibil sa mi-l faca :) |
frumosa masina,ai grija de ea :)
|
ms :) la partea mecanica masina e ok. la vopsea mai e de lucru, capota arata in ultimul hal si aripa stanga la fel, dar in timp se vor rezolva. sunt chestii mici dar care necesita timp ceea ce nu am, si bani care pentru moment se duc in mecanica.
PS: pentru cei care au GTI. la drum lung, scaunele alea tip galeata originale cum sunt? as vrea sa le schimb dar mi-e ca o sa stau ca pe ace in ele, mai ales ca fac destul de des drumul craiova-bucuresti. |
2 Attachment(s)
in ultimele 3 zile i s-a schimbat mp3ul cu un sony xplod de care sunt extrem de multumit. + scos dungi si pus plafon negru lucios
urmeaza niste mici retusuri pe la vopsea dar asta dupa sesiune :-SS:???: |
e frumoasa sa o stapanesti sanatos..... sfatul meu o Grila fara semn FK :D
|
Si uitasem o Buza la bara GTI;;)
|
buza de gti caut de foarte mult timp, dar pana cand ajung eu sa o cumpar se vinde sau mi se intampla ceva si raman fara bani. mi s-a intamplat de 3 ori pana acum. grila fara semn nu imi place decat daca e cu plasa daia fagure. si nu prea am vazut pt golf3 dalea :-?? ms app :)
later edit: http://www.fkautomotive.ro/produse/a.../info6553.html cam asta ar fi singura grila cu care as inlocui originalul. |
buza de GTI are la oricare magazin cu piese pe comanda de VW o aduce in 2 ore de exemplu un magazin langa mn Str. Petre Ispirescu langa Statia de ITP
|
si apropo e foarte smchera coditza de la hayon :X:X:X:X:X
|
inseamna ca stai langa mine. eu stau pe barnova. am crezut ca sunt mai bune alea originale si am cautat originale. dar pana la urma o sa ma duc la doamnele de acolo de la magazin sa dau comanda.
|
dami si mie id-ul mai vb una alta....
|
Frumoasa masina ,sa ai grija de ea.Niste jante pe 16 cu buza nu i-ar strica
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning