Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   VaLeX - Opel Astra F (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/110155-valex-opel-astra.html)

KAmikazee2005 12-03-09 08:16

Re: VaLeX - Opel Astra F

ma buddy.. se pare ca .... jantele deja au fost furate de altii.... ieri cand am coborat cu cricu si cu cheia de roti deja nu mai erau pe masina aia nt xx vlx...

p.s lasa-mi nr de tel ca sa vdm cum ti le trimit =)) da vezi nu eu le-am luat ;)) nu nu....
p.s.2 sry valex ca ti-au luat altii jantele :(

KAmikazee2005 12-03-09 08:18

Quote:

Originally Posted by claus77 (Post 2133106)
ALO, ALO, prietene da ce ai frate cu Opelu" ce ti-a facut?...te-a facut vreun Opel la vreo liniuta si nu il mai suporti? :D...cica "macar e bmw nu OPEL" altu" care nu mai poate de masina lui...BAFTA!!! :D

Claus... era doar o gluma... asa il tachinez si il oftic eu pe valex... si se pare ca restu baietilor s-au prins.... nu sufar de masina mea.... ci chiar de multe ori zic ca e un jaf :) :P valex da un tel cand mergi la sorin ca sa ma culegi si p mine ;))

claus77 12-03-09 16:01

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 2140542)
Claus... era doar o gluma... asa il tachinez si il oftic eu pe valex... si se pare ca restu baietilor s-au prins.... nu sufar de masina mea.... ci chiar de multe ori zic ca e un jaf :) :P valex da un tel cand mergi la sorin ca sa ma culegi si p mine ;))

Sorry, am inteles gluma asa sunt eu mai incet la reactii stii...varsta:sad:...dar sa stii ca si din partea mea a fost o gluma si imi pare rau ca nu s-a gustat...Bafta la toata lumea!

stefan_88 12-03-09 17:17

claus ...ai inmatriculat masina ?:)

claus77 12-03-09 19:02

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2141915)
claus ...ai inmatriculat masina ?:)

Nu man, nu reusesc sa fac rost de toti banii pentru taxa, e greu, o sa mai dureze o vreme in p***a mea, nu stiu exact cat:cry:. Mi-a pierit tot cheful de masina. Bafta la toti!

buddy_lexx 12-03-09 19:14

Quote:

Originally Posted by claus77 (Post 2142252)
Nu man, nu reusesc sa fac rost de toti banii pentru taxa, e greu, o sa mai dureze o vreme in p***a mea, nu stiu exact cat:cry:. Mi-a pierit tot cheful de masina. Bafta la toti!

lasa bai ca te descurci u cumva..daca am fi avut cativa bani eu unu te`ash fi ajutat..dar stii k`i greu cu finantele astea ..mama lor d bani:cry:

stefan_88 12-03-09 19:29

valex ...pune si tu niste poze cu masina cu samuraiu pe capota ...sa vad si eu cum arata :)

VaLeX 12-03-09 19:43

5 Attachment(s)
de astazi , capota e negru lucios si fara iarba , am sa fac maine 2-3 poze sa vedeti exact ce si cum :)

ps. Bafta claus cu inmatricularea ! :D

stefan_88 12-03-09 19:45

mai ai probleme cu buza de la aripa spate ? mai atinge la hopuri ?

VaLeX 12-03-09 19:50

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2142409)
mai ai probleme cu buza de la aripa spate ? mai atinge la hopuri ?

nu mai atinge nici pe dreaq :) merge bine , astazi cand am fost sa mi`o folieze , m`am alergat putin prin oras , ca trebuia sa ajung la seminar ...a fost fun , dar distractia costa , sunt pe rosu :|

KAmikazee2005 12-03-09 21:14

Valex macar ms zi-mi :):P asa claus nici o problema ;) app dak vrei te pot ajuta cu inmatricularea in bulgaria ;) dak vrei contact me si mai vb ;)

VaLeX 13-03-09 00:40

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 2142762)
Valex macar ms zi-mi :):P asa claus nici o problema ;) app dak vrei te pot ajuta cu inmatricularea in bulgaria ;) dak vrei contact me si mai vb ;)

ti`am multumit in trafic :)) cu aceeasi moneda _I_ :D

ps. ms fa ;) :*

KAmikazee2005 13-03-09 08:34

da n-ai fi asteptat sa ajung si eu la sorin in ceapa ta... :):P am cautat aseara masina ta prin parcare sa vad cum arata capota cu folia pusa ;))

VaLeX 13-03-09 14:36

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 2143766)
da n-ai fi asteptat sa ajung si eu la sorin in ceapa ta... :):P am cautat aseara masina ta prin parcare sa vad cum arata capota cu folia pusa ;))

aseara am fost pana la Roman , de pe la 9 am plecat , si m`am intors pe la 2-3 acasa :) a fost fun ...pizdeala , ca doar nu eram pe benzina mea :lol:

KAmikazee2005 13-03-09 18:07

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2144683)
aseara am fost pana la Roman , de pe la 9 am plecat , si m`am intors pe la 2-3 acasa :) a fost fun ...pizdeala , ca doar nu eram pe benzina mea :lol:

si pe mine nu m-ai luat :):P

All times are GMT +2. The time now is 16:47.

- Copyright 2026 4Tuning